RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Recenze doručení květin

Hodnocení našich zákazníků

Chcete poslat kytici a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-online. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jak to funguje?


Každý, kdo na Flora-online.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

1 13 26 38 42 43 44 45 46 47 48 50
4. října 2018
Libi se mi Vase presnost.Pritelkyne je vzdy spokojena.
1. října 2018
Very satisfied. Good job. Will do it again whenever needed?
1. října 2018
Vše proběhlo jak mělo. Jsem spokojen.
Děkuji, Filip.
1. října 2018
Supr!!!
1. října 2018
Vše jak má být. Kytice podle obrázku. Rychlá objednávka, doručení na čas.
1. října 2018
Příjemný kurýr a květiny jsou nádherné, určitě Vás znovu využiji :-)
29. září 2018
Nevím. Doručení květiny bylo objednané na 19:10, v 17:50 mi přišel email že květina byla doručena. Ještě před emailem prišla od obdarované osoby informace že květinu nepřevezme. Trochu mi přijde že diskretnost docela nevyšla. A to zdali byla zásilka opravdu doručena se mohu jen domnívat.
28. září 2018
Měl jsem dvě objednávky kytic ve stejný den i čas na stejné místo, ale jedna byla doručena o den dříve z důvodu státního svátku.
Druhá byla doručena v pořádku dne 28. 9. Nevím jaký byl v objednávkách nakonec rozdíl.
Škoda ,že nelze udělat více objednávek, v případě že se jedná o stejné místo a čas, s úhradou jedné dopravy.
Děkuji,
Žemlička
28. září 2018
Kurýr se mi neozval, přesto že jsem žádal písemně, aby před doručením zavolal a následně podal zprávu, zda paní květiny se vzkazem přijala, či nikoliv. Musel jsem volat na základnu až druhý den a to už bylo zprostředkovaně. Chtěl jsem vědět, z první ruky, zda paní květiny přijala a jakým způsobem...
25. září 2018
Byla jsem velice spokojená.
Stočesová
25. září 2018
Vynikající spolupráce, ochota a perfektní dodání objednaných květin.
25. září 2018
Jednoduše jsem byla velmi spokojena :-)
25. září 2018
vsetko bolo ok
25. září 2018
vse super od objednávky az po doruceni :)
24. září 2018
Vyborna sluzba
24. září 2018
za 1
24. září 2018
perfektní domluva ,rychlé dodání ,
24. září 2018
Very good thank you very much
24. září 2018
Prislo, i kdyz pozdeji o cca 100min. Je to skoda, kdyz to stoji 199,- mimo Prahu. Predem sice zavolali, ale i druhy termin taky nevysel.
24. září 2018
Safe and fast customer service
24. září 2018
I personally rate this company 1st Class. The recipient of the Flowers and Gifts was astounded, as was I, at their presentation and appearance.
Many, many thanks. If you want your friend or loved one to receive First Class Service, First Class Flowers, look no further
24. září 2018
Doručen vše a v pořádku. Děkujeme
24. září 2018
Děkuji za krásnou květinu, doručení dopadlo nakonec také v pořádku.
Spokojen, děkuji.
24. září 2018
Velmi dobre
24. září 2018
Vše OK ;-)
24. září 2018
Ďakujem Vám za rýchle doručenie! Som spokojná, budem Vás odporúčať! A ja sama naďalej budem využívať Vaše služby! :) Teší ma, že som natrafila na Vás :)
24. září 2018
EXCELLENT. I will definitely use you again. Thank you
24. září 2018
Super
23. září 2018
Perfektne, rýchle, kvalitne a ak treba diskrétne ?
23. září 2018
Kytice udělala ohromný dojem. Prý i pár slziček ukáplo.?
23. září 2018
Všechno bylo super, objednávka i dodání. Naprostá spokojenost.
22. září 2018
Předání bylo špatně načasované, proto kytice nesklidila úspěch. Ale jinak jsem spokojen s jednáním a domluvou. :-)
20. září 2018
pomer velkost kytice/cena za 68Eur (aj cena za dorucenie) som ocakaval viac.
super - rychlost vybavenia objednavky.
19. září 2018
Paní dovezla kytku o den dřív. Takže mi trošku prekazila plány. Ale jinak spokojenost.
19. září 2018
Se službou jako takovou jsem byla spokojená. Příště bych chtěla vidět předem jak bude kytice vypadat protože pod pojmem střední kytice za uvedenou cenu jsem předpokládala že bude větší.
19. září 2018
Fantazie! Byli jste skvělí, moje kamarádka byla nadšená! Protože už nebyla v práci, kurýr za ní přijel až na narozeninovou oslavu, aby kytku doručil. Jsem moc spokojená a díky za skvělý servis. :)
19. září 2018
Super služba, krásné kytice
19. září 2018
Super servis !!
19. září 2018
Jsem velmi spokojen jak s priznivou cenou sluzeb tak s rychlosti doruceni tak s kvalitou kvetin a dalsich darku.

Ondrej ☺️
18. září 2018
Dekuji
18. září 2018
Vše proběhlo v pořádku a rychle. Doporučuji kde to jenom jde.
18. září 2018
Som veľmy spokojný ...doručene včas presne kedy som určil čas
18. září 2018
Very good thank you
18. září 2018
Krásne kvety a spoľahlivé doručenie. Hodnotím na jednotku.
18. září 2018
Kytice byla doručena včas a v perfektním stavu. Bohužel, nebylo připsané blahopřání, takže obdarovaná nevěděla od koho je a musela se dovolat poslíčkovi, který jí pak text přání zaslal SMSkou.
18. září 2018
Děkujem,radost byla veliká,kytka překrásná.Klaolo to na 1
18. září 2018
Dobrý deň.
Kytica bola nádherná a doručená presne na čas.Úplná spokojnosť,super servis.Odporúčam a určite sa v budúcnosti na vaše služby obrátim.
Veľké Ďakujem.
16. září 2018
Neviem vám na to odpovedať, lebo s dotycnou pani nie som v kontakte, ale snad bola kytica krásna a potesila.... Naozaj netusim. Ale ďakujem za službu a spoluprácu.
S pozdravom
PETRA ELLISON
16. září 2018
Příjemce byl potěšen, což je pro mě důležité. Já tento požadavek odesílal ze zahraničí. Nemohu hodnotit kvalitu, ikdyž bylo řečeno, že 3 bílé růže byly už hodně rozvinuté.
16. září 2018
Velmi spokojen
16. září 2018
Celkom neviem ohodnotiť, ale podľa reakcie mojej mamy bolo všetko ok.
16. září 2018
Was very good!
15. září 2018
Úžasný servis, květiny moc pekne
15. září 2018
Perfektni sluzba!
Na posledni chvili jsem byla nucena zmenit adresu doruceni a presto kvetiny dorazily presne na cas!
Kazdemu vasi firmu rada doporucim a ja jiste v budoucnu znovu vyuziji.

Dekuji Vam mnohokrat,

Romana
15. září 2018
Skvělé jednání
15. září 2018
Dekuji
15. září 2018
Děkuji žena byla spokojena takže já taky. Tak zase příště.
14. září 2018
Vzdy top
14. září 2018
Kkomunikácia na úrovni. Aj keď nemali objednanú farbu kvetov slušne sa spýtali a vyriešili sme k obojstrannej spokojnosti. Chválim
14. září 2018
Vše bylo v pořádku, díky!
1 13 26 38 42 43 44 45 46 47 48 50