RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Recenze doručení květin

Hodnocení našich zákazníků

Chcete poslat kytici a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-online. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jak to funguje?


Každý, kdo na Flora-online.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

« 1 2 3 4 13 26 38 50
19. září 2019
Kytka byla krásná, ale písmo na vzkazu kazilo ten krásný dojem z kytice. Škoda.
17. září 2019
Pozdní dodání, o tři a půl hodiny.
16. září 2019
Bezproblémové doručení, telefonát předem.
16. září 2019
Vse dorazilo v poradku sice se zpozdenim a na darku (medved) byla cenovka ale jinak hodnotim sluzbu kladne kvetiny udelaly dojem a pritelkyne byla dojata :)
16. září 2019
Nakupovala sem u vas již několikrát a vždy sem byla velmi spokojena i obdarovani. Děkuji za služby
16. září 2019
Super veľká spokojnost❤️
16. září 2019
vždy o.k.
16. září 2019
Skvělé fungující služby, přijatelná cena.
16. září 2019
OPĚT ABSOLUTNĚ PERFEKTNÍ!!!! DĚKUJI BOHATOVÁ
16. září 2019
Spokojnosť veľká
16. září 2019
Kytica bola doručená a maximálna spokojnosť. Pekne ďakujem s pozdravom Štefánik 
16. září 2019
byla jsem velice spokojena Tůmová
15. září 2019
Super ! Spokojnosť na 1-čku
15. září 2019
Very good and efficient!!!
15. září 2019
Skvělý děkuji moc ?
15. září 2019
spokojenost
15. září 2019
Jsme spokojeni
15. září 2019
Překrásné kytice co víc si přát. Moc děkuji, neteř měla určitě radost, byla jí doručena a moc se líbyla.
Děkuji s pozdravem hezkého dne J. Půlpán.
15. září 2019
Kytice byla krásná a potěšila:-)
15. září 2019
S Vaší službou jsme VELICE spokojeni a doručovatel, v našem případě doručovatelka, byla velice milá a příjemná--díky
15. září 2019
Skvělá služba, není co dodat. Objednávku jsem učinil již několikrát a vždy vše v naprostém pořádku.
15. září 2019
Perfekt služby.???
15. září 2019
Vylepšila by som to v zmysle možnosti doručenia €v banke, financie cez ČSOB by na ich účet v deň odoslania v Slov. B. Na druhý deň,nikde to nebolo napísané.. Ale ďakujem
14. září 2019
Marie was very happy with the arrangement & colours of the flowers you supplied on my behalf. It gives me the confidence to order from you again in the future. Thank you
14. září 2019
Perfect service and beautiful flowers.
14. září 2019
Druhý nákup a opět spokojenost. Kytice splnila svůj účel :-)
14. září 2019
Superb
14. září 2019
Ruže boli pekne naaranžované v kytici aj s doplnkovou zelenou, farba zodpovedala objednávke. Doručenie prebehlo v case 2 hodín po zadanom case v objednávke, pani sa ospravedlňovala. OK, akurát by možno bolo lepšie ak by sa čas v objednávke označil len za orientačný :) plus obdarovanej bolo do telefónu povedané, že sa jej bude doručovať kytica, čo trosku pokazilo moment prekvapenia - stačilo by povedať zásielka :) kartička s odkazom bola pekná a vypísaná uhladnym písmom, takže vôbec nevadilo, že nebola tlačená :) floru online hodnotím veľmi kladne a určite vás odporučím známym :)
14. září 2019
Květina byla doručena na čas a byla moc hezká. Vše proběhlo hladce.
14. září 2019
very pleased with the service
clear web page and instructions as well as direct contact no matter is not made via phone or personal visit.
well done
14. září 2019
Vše proběhlo dobře.
14. září 2019
Perfektní
14. září 2019
Ok
14. září 2019
vse v poradku
13. září 2019
super
13. září 2019
Ďakujem. Veľmi dobre všetko. Avšak nabudúce, poprosim dodať v presnom čase, nie o 30min skorej, aj keď to nebol problém.
13. září 2019
Spokojenost ?
13. září 2019
Super..???
13. září 2019
Vše proběhlo jak bylo domluveno,velká spokojenost,děkuji.
13. září 2019
Takhle...Ta kytice je vážně hodně pěkná, klobouk dolů. Ve vzkazu byla jedna chybka, ale čert to vezmi, byla aspoň legrace. Jen úplně nerozumím tomu systému doručení. Já původně myslel, že dorazí někdo do vás, tzn. cizí element, autem ve 13:30, předá choti květinu a ona bude překvapena a zmatena, čímž bude navozena romantická situace. Místo toho přinesla květinu v 11:03 paní Prátová z květinářství odnaproti. Což o to, je to moc hodná paní a předala to skvěle, dokonce i ten čas byl ve finále lepší, neboť nám přesně v tuto dobu začínal před patnácti lety obřad, takže náhoda je otcem dobrých konců, ale chyběl mi tam ten element doručení neznámým člověkem, rozumíte-li mi. Jednoduše-kdybych tohle věděl, objednám si kytici v květinářství u paní Míkové a řeknu, ať jí přinese paní Prátová. A to já právě nechtěl, doufal jsem v onoho neznámého posla a byl přesvědčen, že dojede, zvlášť, když tam byl ten příspěvek na dopravu (což nepíšu proto, že bych ho chtěl zpět, to ani náhodou). Čili nikoliv materiál, nikoliv provedení, ale idea byla narušena:).
Ale on to je vlastně detail, proběhlo to po té čistě technické stránce úplně skvěle. Takže díky moc a určitě vás budu při potřebě kytice či květiny nadále kontaktovat:).
Ať se daří.
PV

P.S. jen bych si vlastně potřeboval dojasnit - jak je to tedy s tím doručováním?:) Sám sobě jsem si to vysvětlil tak, že po Praze vy a mimo voláte do spřátelených květinářství. Je to tak?
13. září 2019
Vše v pořádku.
13. září 2019
Ďakujem ste super
13. září 2019
Skvělý servis. Krásné květiny. A dodání na cas. Rozhodně Vaše sluzby zase vyuziji
13. září 2019
Vždy bezproblémové doručení a v čas..
13. září 2019
Vše proběhlo v poříku. Děkuji
13. září 2019
Very helpful. Thank you.
12. září 2019
Thank you so much for your good service ☺️??
12. září 2019
Super
12. září 2019
Vše v pořádku
12. září 2019
Skvělá domluva, rychlost dodání vřele doporučuji
12. září 2019
Tak ako vždy spokojný. Kvety pekné a doručené presne na čas. Ďakujem.
12. září 2019
Vše proběhlo v pořádku. Květiny byly krásné. Bála jsem se, že malá kytice bude hodně malá, ale vůbec ne. Opravdu nádhera. Maminka byla nadšená a zatlačila slzu :) kurýr milý a květiny doručeny včas. Děkuji
12. září 2019
This was a very good and fast service! I highly recommend. Especially being a US citizen and not knowing what flower service to use in Slovakia.
12. září 2019
Veľmi ústretoví ľudia, ktorí konzultovali so mnou telefonicky moju objednávku. Na čas bola urobená donáška. Odporúčam tieto služby.
12. září 2019
spokojenost
12. září 2019
Rychlost, přesnost.
Super, určitě ještě využiji.
11. září 2019
Rychla sluzba a pouziva paypal. Plne spokojen
11. září 2019
spokojny :)
11. září 2019
Perfektni služby dekuji
11. září 2019
Super služby :)
« 1 2 3 4 13 26 38 50