RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Recenze doručení květin

Hodnocení našich zákazníků

Chcete poslat kytici a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-online. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jak to funguje?


Každý, kdo na Flora-online.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

1 13 26 31 32 33 34 35 36 37 38 50
8. února 2019
Parada
8. února 2019
nice
8. února 2019
Děkuji. Květina splnila účel
8. února 2019
Super
7. února 2019
As usual your service was wonderful
7. února 2019
Bol som veľmi spokojný a dostal som pochvalu od manželky
7. února 2019
Dekuji supr
7. února 2019
Květina byla pěkná, jsem spokojená. Děkuji I za dodání dle domluvy.
7. února 2019
Kvety od Vás potešili toho, koho potešiť mali... Ďakujem!
7. února 2019
Very good
7. února 2019
Velmi spokojen :)
7. února 2019
Perfektní, děkuji.
7. února 2019
Doručení proběhlo v pořádku a kytka byla také velmi pěkná
7. února 2019
Spokojenost na všech stranách.
7. února 2019
Veľká vďaka za rýchle vybavenie
7. února 2019
Perfektní servis,květiny krásné čerstvé.
7. února 2019
Byli jsme velmi spokojeni s rychlostí doručení - od objednání do cca 3 h, a to kvečeru. Doručená kytice byla sice barevně trochu odlišná než vybraný vzor, ale byla i tak pěkná, takže žádný problém. Oceňujeme i placení kartou a dobře zpracované webové stránky. Pár dní před naší objednávkou objednávala u Vás na stejnou adresu kolegyně a také byla spokojená. Děkujeme.
7. února 2019
Dobrý den,
snad dobré,chyběla mi info o doručení,
Přesto díky

Koutecký
7. února 2019
A good service.
7. února 2019
Vynikajúci prístup. Ďakujem
7. února 2019
Na trati
7. února 2019
Super... kytička udělala velkou radost :)
7. února 2019
Amazing, ordered flowers for delivery on Friday. Really beautiful flowers for a family friend who lost their grandma.
Thank you
6. února 2019
Spolehlivost, kvalita, radost
6. února 2019
v pořádku
6. února 2019
Dobrý den,
objednání, pak i dodání proběhlo naprosto bez problémů.
Naprostá spokojenost. Doporučuji využívat.
M.Prokop
6. února 2019
Super dík
6. února 2019
Všechno v pořádku.
6. února 2019
It was pretty good based off the fact that you actually let me know my package wasn't going to be delivered the time I requested and at more of a reasonable time.
6. února 2019
Velmi Dobre ?
5. února 2019
Very happy with service.
5. února 2019
Perfect and very good response in such a short term basis... Loved your services!!!
5. února 2019
super.
5. února 2019
Services on time and according to expectations
5. února 2019
kytice v pořádku a po domluvě obměněno dle možností .
5. února 2019
The best service ever
5. února 2019
Spokojenost.
5. února 2019
Быстро, качественно. Букет очень красивый. Приятный персонал)
5. února 2019
Velmi spokojena s komunikaci a kvalitou květin.
5. února 2019
spokojenot
rychlé a ochotné jednání
5. února 2019
vse v poradku
5. února 2019
Great service :) delivered as expected
5. února 2019
Jsem velmi spokojena se zbozim i dorucenim.
5. února 2019
Jste Nejlepsi!!!!
5. února 2019
Vše bez problémů. Mohu doporučit. Naprostá spokojenost.
4. února 2019
Jako jiz opakovane v minulosti jsem se sluzbou Flora online uplne spokojen.
4. února 2019
Akorát s časem doručení byl trochu problém, ale jinak spokojenost. I obdarovaná byla spokojena.
Děkuji L. Janoušek
4. února 2019
Všetko fajn, len som bol prekvapený že som nedostal sms notifikáciu o doručení kytice. Neviem či to robíte, no doručovacia firma na Slovensku ktorú využívam to robí a nejako som si na to už zvykol :-)
4. února 2019
Jste skvělí. Děkuji MV
4. února 2019
Perfecktni servis I kvetiny - Sluzby Flora vyuzivam k narozeninam mamince a babicce a obe jsou vsdy naprosto nadsene. Je super, ze se da kvetina obednat na specificky den i hodinu. Skvela sluzba! Dekuji.
4. února 2019
Many thanks for delivering the awsome tulips right on time!
George
3. února 2019
Velká spokojenost děkuji
3. února 2019
Perfektní doporučuji
3. února 2019
Květiny byly doručeny a byly krásné, i když v daný čas nebyl k dispozici kurýr,byla jsem včas informována a vše jsme vzájemnou komunikací vyřešili ke spokojenosti. Květiny udělaly nesmírnou radost ?
3. února 2019
Doručeno v objednanou hodinu, kytka krásná.
3. února 2019
Zo sluzbou som spokojny urcite ju este vyuzijem
3. února 2019
Spokojenost děkuji za spolehlivost
3. února 2019
V pořádku...
3. února 2019
Jsem velmi spokojen a je dobře že rozvažíze
Květiny.
3. února 2019
Na vybornou;)
1 13 26 31 32 33 34 35 36 37 38 50