RÁDI VÁM PORADÍME na tel.:
+420 737 616 029
košík: 0 ks
celková cena: 0 Kč
0
Dokončit objednávku

Recenze doručení květin

Hodnocení našich zákazníků

Chcete poslat kytici a nevíte komu svěřit Vaše chystané překvapení? Rozhodněte se podle zkušeností lidí, kteří si zboží zakoupili před vámi na našem eshopu Flora-online. Ke každému nákupu totiž mohou jeho majitelé – naši zákazníci psát recenze a pomocí 3 úrovní vyjádřit svoji spokojenost.

Hodnocení naleznete níže na této stránce.

Jak to funguje?


Každý, kdo na Flora-online.cz nakoupí, může hodnotit. V hodnocení skutečných majitelů spočívá jeho největší přidaná hodnota – můžete si být jistí, že čtete nezaujatou recenzi, která vychází z reálných zkušeností s našimi službami v doručování květin.

Chcete také hodnotit? Stačí vytvořit objednávku na našem e-shopu. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vašeho emailu.

Může se samozřejmě stát, že narazíte i na hodnocení bez slovního komentáře (mají pouze hvězdičky, protože jejich majitelé nepřidali text). Recenze nám přibývají každým dnem a my vám za to děkujeme!

Váš spolehlivý doručovatel květin Flora-online.cz

1 13 20 21 22 23 24 25 26 38 50
12. dubna 2019
Velká spokojenost!
12. dubna 2019
Vše v pořádku, přestože jsem náhle potřebovala změnu adresy, proběhlo to bez problémů. Kytička je krásná, moc děkuji.
12. dubna 2019
Absolutni jednicka. Vyzdy on time. Flexibilni k zmen (vzkaz). Peclivy celkove. A nice flowers.
Diky.
12. dubna 2019
..
11. dubna 2019
Vse v poradku prijemce byl spokojen
11. dubna 2019
super pristup. paradni kytice a k tomu velmi rychla reakce pri reseni MOJI chyby :) DEKUJU
11. dubna 2019
Všechno bylo naprosto v pořádku.
11. dubna 2019
Dekuji moc, maminka byla prijemne prekvapena krasnou kytickou od vas. V presnem case a s usmevem. Bydlim 10 let v zahranici, takze nekdy je i jen male prekvapeni dost slozite.
11. dubna 2019
Donáška prebehla zdá sa načas, mamka bola spokojná aj s kvetmi aj s kuriérom :-)
11. dubna 2019
Jako vždy super!
11. dubna 2019
vše proběhlo jak má, děkuji
11. dubna 2019
Dobrý den, využila jsem Vašich služeb poprvé, ale rozhodně ne nasposledy. Jsem nadšená jak to bylo provedeno rychle a kytice krásná a perfektní. Děkuji moc Lenka Bechová
10. dubna 2019
Vše v naprostém pořádku spokojenost
10. dubna 2019
S Vaší službou jsem velmi spokojen a budu je rád dále využívat . Děkuji V.M.
10. dubna 2019
excellent.
10. dubna 2019
Great service. Delivery next day, flowers looked exactly like in description and were just beautiful! Thanks so much for great service!
10. dubna 2019
Není co dodat...prostě perfektni!!!
10. dubna 2019
Vše bez problémů : )
8. dubna 2019
Rychlovka a výborná spolupráce. Doporučuji.
4. dubna 2019
perfektní služby, kytice byla nádherná a doručena včas
3. dubna 2019
Objednal jsem kytici a čokoládové srdce pro manželku k narozeninám. Vše bylo doručeno v pořádku a včas. Kytice byla nádherná, čerstvá, nepovadlá, hezčí, než na obrázku. Žena měla velkou radost. Se službami jsem maximálně spokojen a dávám nejvyšší hodnocení. Vím určitě, že až budu objednávat další kytku, tak jedině zde. Dobrá práce!
3. dubna 2019
Od objednani, platby, po dodani kvetin, vse super! Dekuji!
3. dubna 2019
Super služba , příjemný vystupování a kvalitní kytice a důležité je že moje láska je spokojená .

děkuji Vítek
3. dubna 2019
Byla jsem s doručení i květinou spokojená. A obdarovaná osoba též :) může Vás jen a jen doporučit dál :)
3. dubna 2019
NEMÁ TO CHYBU ?
3. dubna 2019
velmi ustretovy pristup, vynikajuca komunikacia
3. dubna 2019
Vše proběhlo super. Děkuji.
2. dubna 2019
Jsem velice spokojena super příště určitě využíjí vašich služeb.Díky moc Zdeňka
2. dubna 2019
Bez problemu, spokojenost
2. dubna 2019
Nekolikrat jsem vyuzil vase sluzby. Dekuji za spolehlivost, jsem velmi spokojeny.
Plechaty Milos
2. dubna 2019
Delivery was on time, the product arrived in great condition. I was very happy! Thank you
2. dubna 2019
Spokojenost
2. dubna 2019
Vše ok dle objednávky
2. dubna 2019
Цветы свежие и красивые, но Цветы доставили не адресату
2. dubna 2019
Dárek pro maminko. Doručeno na čas a kytice vypadala jako na webovych stránkách. Dêkuji!
2. dubna 2019
Great selection for all occasions, great prices and on-time delivery.
2. dubna 2019
Sluzeb jsem vyuzila uz po nekolikate a jsem maximalne spokojena. Doruceni presne a kytice krasna. Dekuji
2. dubna 2019
Objednávka byla doručena naprosto v pořádku a v čase přesně podle objednávky. Chtěl bych tímto poděkovat celému týmu FLORA ONLINE. Objednával jsem již několik desítek kytic a VŽDY!!! bylo vše v naprostém pořádku.
2. dubna 2019
Děkuji, super služby.
2. dubna 2019
Naprostá spokojenost
2. dubna 2019
... z mojej strany veľká spokojnosť, na strane prijímateľa ešte väčšia. :)
2. dubna 2019
Great Service !
1. dubna 2019
Spokojen
1. dubna 2019
super...domluva,doručení i pomoc.a krasné květiny
1. dubna 2019
Vse klaplo jak ma byt. Urcite v budoucnu tuto sluzbu znovu vyuziju. Dekuji.
1. dubna 2019
Super služba,,,,vse ok . jak jsem si přal.
1. dubna 2019
Děkuji
1. dubna 2019
supeer
1. dubna 2019
Som velmi spokojna
1. dubna 2019
Děkuji za profesionálně odvedenou službu !!!
Lenka Ševčíková
Ostrava 24
1. dubna 2019
Doručení květin proběhlo přesně podle mých instrukcí a adresátky byly nadšené - doručené květiny byly prý NÁDHERNÉ.
S vyřízením mé objednávky jsem tedy opravdu velmi spokojena.
Děkuji !
1. dubna 2019
spolehliva firma
31. března 2019
Nádherná kytice, moc se líbila! Doručení dvě hodiny později než byl objednaný čas - naštěstí to v tomto případě nevadilo, ale byla jsem již nervózní kde květina je.
31. března 2019
Perfektní domluva i čas dodání.
31. března 2019
Super služba, děkuji.
31. března 2019
Kytka dorazila v pořádku a je krásná :)
31. března 2019
Very nice flowers and on time delivery!
31. března 2019
Vše proběhlo v pořádku dle očekávání :)
31. března 2019
Děkuji. Květina dorazila přesně na čas a je krásná.
31. března 2019
Som spokojný. Je to dobrá služba
1 13 20 21 22 23 24 25 26 38 50