We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Využití květin v kosmetice

Květiny které je vhodné zařadit do vaší kosmetické rutiny 

 V předešlém díle o květinách, které byste měli zařadit do vaší kosmetické rutiny jsme si prozradili něco více o měsíčku lékařském, voňavých levandulích a o magické moci slunečnicového oleje. Dneska si přidáme dalších pár skvělých květinových pomocníků, kteří nám pomohou s pletí v nesnázích.

 

Růže


Růže nejsou jen krásným darem pro každou ženu, ale květy růží jsou také efektivním pomocníkem v péči o pleť. Vůně a krása těchto květů vám nejen oživí váš den, ale také vaši pokožku. Protože růže obsahují živiny, které jsou velmi prospěšné pro naši kůži a pokožku celkově. Mezi nejznámější pomocníky při péči o pleť patří hlavně vzácný růžový olej, který má silné regenerační účinky a je často obsažen v přípravcích pro stárnoucí a zralou pleť. Mimojiné má aké antibakteriální a dezinfekční účinky na citlivou a alergickou pokožku a napomáhá také zmírňovat podrážděnou pokožku.

 

Jak co nejpřirozeněji použít růže?

Chcete si vyrobit přírodní toner, díky kterému vaše tvář bude dokonale hladká? Stačí smíchat růžovou vodu s glycerinem a aplikovat každý den před spaním - po chvíli užívání bude vaše pokožka jemná a zdravá.

Pokud naopak toužíte po domácí pleťové masce z růží, smíchejte okvětní lístky růže s růžovou vodou a medem, poté naneste na obličej a nechte chvíli působit. Výsledkem bude ideální domácí čerstvá maska bez přidaného oleje a jiných škodlivých látek.

Orchideje


Orchideje jsou doslova plné pozitivních účinků pro vaši pleť. Tyto exotické květiny jsou plné antioxidantů, které pomáhají zlepšovat celkové zdraví vaší pokožky. Pokud jde o jejich využití v kosmetickém průmyslu, jsou zástupci v celé řadě produktů od olejů, přes krémy až po mýdla.

 

Jak co nejpřirozeněji použít orchideje?

Orchideje jsou skvělým pomocníkem pro posílení pleti proti stárnutí. Pro vytvoření domácí masky budete potřebovat pouze lístky z orchidejí, citronovou šťávu a med. Všechny potřebné ingredience pouze smíchejte dohromady a vznikne vám přírodní maska, která vám pomůže v boji proti vráskám. Naopak opakované používání orchidejového oleje vám pomůže zklidnit vaši pokožku a dodá ji tu správnou barvu a jemnost.

 

Ibišek


Ibišek patří mezi všestranné květiny, které by neměly chybět v základní péči o vaše vlasy a pokožku. Ibiškový olej je vhodným pomocníkem proti lámání vlasů a šedivění. Při pravidelném používání ibiškového oleje na vaše vlasy, může dokonce dojít ke ztmavnutí vašich vlasů o jeden až dva odstíny. Mimo vlasy je ibišek skvělým pomocníkem při problémech s akné. Díky svým protizánětlivým látkám a vitaminu C pomáhají potlačovat vzniku nových zánětlivých onemocnění kůže.

 

Jak co nejpřirozeněji použít ibišek?

Chcete-li se jednou provždy zbavit pupínků, vsaďte na kosmetiku obsahující ibišek. Pro hladké a měkčí vlasy na dotek, na několik minut povařte v hrnci listy ibišku, nechejte vychladnout a poté vlasy umyjte tímto extraktem. Vaše vlasy po umytí budou zářit a budou jednoduše jako nové!

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

SCALA

SCALA

AGNES

AGNES

RUDY

RUDY

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

AMY

AMY

ANNA

ANNA

APOLENA

APOLENA

ARIANA

ARIANA
Not for sale

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole