We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Vytvořte si doma vánoční atmosféru

Přineste si vánoční náladu pomocí dekorací k vám domů

Zima se pomalu, ale jistě blíží. Holé stromy venku hlásí, že zima opravdu klepe na dveře a proto se pomalu ale jistě loučíme s barevným podzimem. Nastává období, kdy místo rozkvetlých parků a zahrad budeme potkávat holé stromy a v lepším případě sníh. Ačkoliv zima květinám moc nepřeje, vy si to doma můžete udělat hezké i tak! Nastává ideální čas, kdy se můžete v klidu a bez stresu připravit na Vánoce a ideálně promyslet výzdobu na tento rok. Jakmile si svůj domov vyzdobíte přesně podle vašeho gusta a dáte mu alespoň trochu vánoční nádech, rozhodně se v něm budete cítím mnohem lépe. Vánoční výzdoba by povětšinou měla být spojována s rodinnou pohodou, abyste se uvnitř cítili útulně, pohodlně a hlavně aby jste měli ten správný pocit teplého domova. Přes zimní měsíce trávíme doma více času, než například v létě a proto je důležité se doma cítit příjemně víc, než kdy jindy. Pokud máte pocit, že k dosažení požadovaného efektu budete muset utratit spoustu peněz, ihned vás vyvedeme z tohoto omylu! Naopak, příjemnou vánoční atmosféru si můžete vytvořit doma aniž byste utratili velké sumy, které si raději nechejte na nákup dárků, pro vaše nejbližší. V dnešním článku vám totiž prozradíme, jak si to doma udělat na Vánoce útulné, bez velké námahy, ale s velkým efektem!

 

Krb, centrum dění

Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří vlastní domácí krb, ten se během zimních měsíců stane hlavním centrem veškerého dění. I když si jej pravděpodobně hlavně z bezpečnostních důvodů nenazdobíte, nevadí! Krb je sám o sobě symbolem Vánoc a dává každému domovu tu správnou útulnou atmosféru. Pokud krb nemáte, nezoufejte! Teplo si domů můžete přinést i jinak. Porozhlédněte se v obchodech nebo na internetu po svícnech, které mohou být krásnou dekorací, také svíčky samy o sobě dodají domovu krásnou atmosféru, ale hlavně také příjemnou vůni. U svíček zvolte tradiční vánoční vůně, mezi které patří zejména skořice, vanilka, chai koření, ale také pomerančové vůně nebo vůně jehličnanů.

 

Upravte váš stůl

I když zrovna neplánujete hned hostit štědrovečerní večeři, můžete prostřít nebo alespoň upravit váš stůl do zimního designu. Vínově červené, tmavě zelené nebo krémové prostírání vám může pomoci navodit tu správnou zimní atmosféru. Pokud k těmto barvám přidáte trochu zlaté, stříbrné nebo měděné barvy, najednou váš stůl prokoukne! Může se jednat o měděné spony, svíce, solničky, nádoby na ovoce nebo mističky na oříšky a rázem váš dům získá ten správný vánoční šmrnc. Pokud jste fanoušky kreslených motivů, nebo máte děti, rozhodně je potěšíte postavičkami sobů, jelenů nebo vánočních skřítků, kteří vytváří tu kouzelnou vánoční atmosféru. Na stůl také můžete umístit květinové aranžmá, ve kterém by neměla chybět vánoční hvězda, která k Vánocům neodmyslitelně patří. Pokud byste raději volili přírodnější aranžmá, můžete si vytvořit vlastní pomocí jehličnanů, šišek, šípků a dalších lesních plodů, které si můžete sami nasbírat.

 

Extra pohodlí

Během chladnějších měsíců jde především o pohodlí! A vaše výzdoba nemusí být jenom krásná, ale také pohodlná a praktická. Všichni se rádi po návratu z chladného venku zachumláme pod deku s hrnkem voňavého čaje a obklopíme polštáři pro co největší pohodlí. Proto se nebojte na váš gauč, sedačku, židli a další místa, kde rádi vysedáváte přidat nějaké polštáře či deky navíc. Pokud se vám nechtějí nutně kupovat polštáře se zimním nebo vánočním motivem, vystačíte si pouze s povlaky nebo neutrální červenou, tmavě zelenou nebo bílou barvou, které dodají pocit Vánoc. Všechny tyto drobnosti dodají vašemu domovu mnohem útulnější vzhled.

 

Nezapomeňte na váš vchod!

Nejen interiér tvoří domov, ale také exteriér. Proto byste rozhodně neměli zapomínat na váš vchod a vchodové dveře. Stačí opravdu málo! Pokud nemáte prostor nazbyt, nemusíte nutně vytvářet aranžmá v podobě osvětlených stromečků a obrovských věnců na dveřích. Stačí umístit lucerničku se světýlkami vedle vašich vchodových dveří, zavěsit drobnou dekoraci na dveře a hned to bude vypadat úplně jinak! Vaši hosté navíc budou mít hned pocit, že jsou vítáni.

 

S těmito jednoduchými nápady na zimní výzdobu váš domov získá naprosto jinou atmosféru! Nemusíte nutně čekat na advent, postupnými malými změnami si můžete větší útulno začít dělat hned teď. Základ je držet se tradičních barev, které v nás vyvolávají vánoční náladu a mezi které nejčastěji patří právě červená, bílá, béžová, tmavě zelená a zlatá. Nebojte se ale také měděných barev, které vnesou do vašeho interiéru pocit luxusu.

 

 

From our offer

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

AMY SET 1

AMY SET 1

BONITA SET 5

BONITA SET 5

CELESTINA SET 1

CELESTINA SET 1

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole