We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Výhody dovozu květin kurýrem

Rozvoz květin kurýrem

Kdykoliv se rozhodujete poslat květiny vašim blízkým, nastává důležité rozhodování, kde si kladete otázku zda si květiny zajistíte a doručíte sami, nebo využijete kurýrních služeb. Ať už vás to překvapí, či nikoliv, doručení skrze kurýra sebou nese hned několik nezaměnitelných benefitů, které nikde jinde nezískáte! Zatímco osobní předání květin je skvělou variantou v případě, kdy se chcete s dotyčným potkat a záleží vám na osobním setkání, kurýr vám zajistí nesrovnatelné pohodlí, rychlost, a také nezaměnitelný pocit překvapení, který nastane kdykoliv po zazvonění na zvonek! Pojďte se společně s námi podívat, jaké výhody sebou nese rozvoz květin.

 

Vaše květiny budou ve správných rukou

Při rozvozu květin kurýrem si můžete být jistí, že je s vaší kyticí zacházeno s maximální péčí. Květinoví kurýři jsou vybaveni speciálními vychytávkami, které zajistí, že se vaší kytici nic nestane. Podpěry zabraňující pádu, speciální nádoby, ve kterých jsou květiny umístěny a následně převáženy zajistí maximální bezpečí pro vaše květy. Navíc kurýři berou na vědomí všechny ostatní vnější faktory, které by mohly kytici negativně ovlivnit. Ať už se jedná o příliš vysoké, nebo naopak nízké teploty, či vítr, který by mohl vaši kytici poznamenat na kvalitě a vzhledu. Každá objednávka má zajištěnou co nejlepší péči, aby byla kytice předána v co nejlepší kvalitě, za kterou ručí.

 

Nechejte auto v garáži

Stalo se vám někdy, že se vám při řízení převrhla kytice na zem nebo se různě pohybovala po celém autě? Právě tomuto se díky rozvozu květin můžete vyhnout. Každý z nás si umí představit nepříjemnou situaci, kdy sedíte za volantem, zatímco v zrcátku sledujete jak vaše květina cestuje z místa na místo. Už se nemusíte stresovat z toho, jak bude vaše kytice vypadat po jízdě autem, jelikož v případě rozvozu květin kurýrem o ni bude vždy dobře postaráno.

 

Nepřekonatelný moment překvapení

Jedním z nezaměnitelných benefitů u rozvozu květin je rozhodně moment překvapení. Nic jiného vám nezajistí wow-efekt, jako právě doručení květin pomocí kurýra. Moment, kdy dotyčný otevře dveře a před sebou najednou uvidí kurýra, který v náruči drží nádhernou kytici plnou čerstvých květin je k nezaplacení. Vždy je ale dobré ke kytici přiložit alespoň drobný vzkaz s věnováním, nebo s vaším jménem, ať příjemce ví, od koho tohle krásné překvapení pochází.

 

Dejte vašemu příjemci prostor

Ať už posíláte květiny mamince, nebo vaší přítelkyni, vždy dejte dotyčné alespoň trochu času na to, aby si daný moment užili! Většinou se doručení květin objednává na konkrétní čas, proto opravdu nemusíte nutně čekat s telefonem v ruce ve chvíli, kdy měla být květina doručena a vyčkávat na zpětnou vazbu. Dejte příjemcům alespoň trochu času, ať si tuto významnou chvilku mohou užít a opravdu vychutnat!

 

Bez cesty a bez stresu

Bez váhání mezi jednu z největších výhod, kterou s sebou doručení květin kurýrem nese je úspora času a stresu. A to v případě ať už příjemce žije ve stejném městě, nebo třeba na druhé straně republiky. V obou případech vám odpadá nutnost se přemisťovat a stresovat se s dalšími drobnostmi které by vás mohli na cestě potkat. Užijte si místo cestování raději skleničku vína a čekejte až se vám dotyčný ozve s děkovnou správou plnou radosti.

 

Jakmile se ohlédnete na všechny zmíněné výhody, je najednou velmi snadné pochopit, proč lidé začínají stále více využívat profesionálního doručování květin pomocí kurýrů. Zajistěte ty nejlepší čerstvé květiny pro vaše blízké a překvapte je kyticí ještě dnes! U nás na Flora online naleznete opravdu široký výběr květin různých variací a velikostí, opravdu si stačí jen vybat.

From our offer

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

AMY SET 1

AMY SET 1

BONITA SET 5

BONITA SET 5

CELESTINA SET 1

CELESTINA SET 1

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole