We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Umělé květiny

Umělé květiny? Jak na ně aby vypadaly věrohodně

Známe to všichni, pořídíme si domů květiny a chceme aby nám dělaly parádu snad co nejdéle. Očekáváme, nebo alespoň tajně doufám že nám vydrží ve váze alespoň několik týdnů, ovšem často po týdnu či dvou přijde zklamání a my se s naší kyticí musíme rozloučit. Bohužel čerstvé květiny nikdy nebudou mít životnost pokojovek. Pokud vám záleží zejména na estetičnosti, můžete zkusit zvolit umělé květiny, které v dnešní době seženete v mnoha variantách a často i těžko uvěříte, že se jedná opravdu o umělé květiny, jak věrohodně a precizně budou vyrobené. V dnešním článku si prozradíme jak na to, aby umělé květy vypadaly co nejvěrohodněji a zároveň jak s nimi naložit.

 

Správný výběr květů

Stejně jako u čerstvých květin, tak i u umělých je velmi důležitý správný výběr květů. Kvalita hraje hlavní roli zkrátka všude. Proto vždy pečlivě vybírejte! Nejbezpečnější variantou je koupit umělé květiny u vašeho oblíbeného obchodníka, kde nakupujete dekorace běžně, nebo prozkoumat recenze na internetu. Je důležité aby květy vypadaly co nejdůvěryhodněji a realisticky jako opravdu čerstvé. Levné umělé květiny mají často roztřepené okraje, vybledlé a neodpovídající barvy nejen květů, ale také plastových stonků s listy. Volte takové květiny, u kterých jste si vy sami na první pohled nebyli jistí zda se jedná o opravdu čerstvou květinu, nebo o umělou náhražku.

Kam s umělými květinami?

Stejně jako čerstvě řezané květiny, ani umělé, nemají rády přímé sluneční světlo. Sluníčko u čerstvých květin způsobuje rychlejší vadnutí, naopak u umělých květin vyžírá barvu a kytka tak velmi rychle začíná blednout a vypadat dobře. Proto je vhodné zvolit místa s polostínem nebo raději s úplným stínem kde se vaší umělé kytici bude rozhodně dařit! Umělé květiny můžete vystavit například do vyšší skleněné nebo keramické vázy stejně jako čerstvě řezané květiny, nádherně vypadají také na věncích, v lucerničkách nebo i květináčích. Využijte výhod umělých květin a umístěte je podle vašich představ.

Pravidelné čištění

Stejně jako jakékoliv jiné dekorativní předměty ve vaší domácnosti nebo kanceláři, tak i na umělé květiny bohužel sedá prach. Existuje hned několik různých způsobů jak můžete tyto květiny spolehlivě vyčistit! Někdo například volí vysavač, který sice spolehlivě odtraní všechen nežádoucí prach, ovšem je nutné s ním zacházet velmi opatrně jelikož může samotné květiny díky silnému proudu vzduchu poškodit. Na vyčištění můžete použít také jemné prachovky nebo na umělé stonky a listy použít navlhčený hadřík, který ale rozhodně nepoužívejte na hedvábné květy, u kterých bych se mohla barva velmi rychle rozpustit! Proti usazování prachu funguje také pravidelný úklid, kterému zabráníte hromadění prachu, ovšem v tomto případě se nejedná rozhodně o stoprocentní výsledek.

Správné skladování

Pokud rádi například se sezónou nebo ročním obdobím střídáte různé dekorace a s nimi i právě umělé květiny, ujistěte se, že je správně skladujete. Krabice nebo box, do které květiny ukládáte by měl být řádně vyčištěný a uložen na tmavém, nejlépe i chladném místě, kde květiny přečkají dobu, než nadejde znovu jejich sezóna.

 

Doufáme že vám náš dnešní krátký průvodce o tom jak správně skladovat, čistit a umístit umělé květiny pomohl ujasnit jak se správně o ně starat. Investice do kvalitnějších se rozhodně vyplatí a proto následná precizní péče se vám rozhodně zúročí.

From our offer

SCALA

SCALA

ALICE

ALICE

APOLENA

APOLENA

AUGUSTINA

AUGUSTINA

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

VIVIENA

VIVIENA

TAMARA

TAMARA

SPRING

SPRING
Not for sale

SOFIE

SOFIE

LUISA

LUISA

LINDA

LINDA

AMORA

AMORA

FILOMENA

FILOMENA

CHRYZANTHEMY

CHRYZANTHEMY

GEORGINA

GEORGINA

KARIN

KARIN

JULIANA

JULIANA

PIPA

PIPA

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

BONITA

BONITA

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole