We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Rozvoz květin kurýrem i o víkendu

Využijte služeb kurýra pro víkendovou dovážku květin

Možná se vám již někdy stalo, že jste se o víkendu zničehonic ocitli v nouzové situaci, kdy jste nutně potřebovali zajistit květinovou dovážku, ale všechny květinářství v okolí měla zavřeno, nebo jejich nabídka neodpovídá vašim požadavků a rádi byste udělali radost opravdu kvalitními květinami, u kterých si budete jisti, že vám zaručeně vydrží! V tento moment vás rozhodně zachrání kurýrní květinové služby, kterým nezáleží na faktu, jestli je pondělí, úterý nebo třeba sobota. Fungují nonstop bez ohledu na konkrétní den v týdnu. Pokud jste ještě nikdy neobjednávali květiny online, možná se vám bude hodit náš malý průvodce na co nezapomenout, co si pohlídat a jaké služby očekávat. Každé květinové kurýrní služby se mohou mírně lišit, ale princip zůstává u všech většinou stejný. Dnešní krátký průvodce vám usnadní objednávku online a ujistí vás, že se nejedná o nic složitého, naopak velmi pohodlného a praktického, co rozhodně využijete!

 

Dostupnost doručování

Jednou z hlavních věcí, kterou je dobré si pohlídat je rozhodně dostupnost kurýrního doručování. A také že květinářství, které jste zvolili doručuje o víkendu. U nás ve Flora online doručujeme sedm dní v týdnu, proto pro nás víkendové překvapení nejsou žádný problém! Některá online květinářství mají svoji provozní dobu omezenou na pondělí až pátek, proto je vždy dobré pozorně číst webové stránky květinářství. Pokud nemůžete najít potřebné informace, vždy je lepší se informovat telefonicky a využít zákaznický servis.

Online květinářství má otevřeno nonstop

Nemusí to být nutně jenom víkend, možná se vám stalo, že jste skončili v práci a v ten moment jste si uvědomili že jste zapomněli pořídit kytici, ale všechny přilehlé květinářství mají už po otevírací době. To se ovšem v online květinářství stát nemůže. U nás si můžete objednat klidně v osm večer, a ještě si k tomu zvolit preferovaný čas doručení, přesně podle vašich představ!

Nastavte si připomenutí

Pokud víte že se blíží významná událost, která si žádá květiny, nastavte si upozornění, díky kterému na nic nezapomenete! Žádné svátky, narozeniny ani významné výročí už nebudou problém. Pokud si chcete být stoprocentně jistí, můžete květiny objednat rovnou a vybrat si den doručení. Mezi další výhody online květinářství patří i neustále široký výběr. Leckdy se u významných svátků jako je MDŽ, Den matek nebo například slavný Valentýn stane, že ve většině kamenných květinářstvích už neseženete květiny podle vašich představ. To se vám v online květinářství stát nemůže, u nás je výběr vždy široký a nemusíte se bát, že vámi vybranou kytici nebudeme mít na skladě.

Online pohodlí

Vůbec jednou z hlavních věcí, v čem je online kurýr naprosto nepřekonatelný je pohodlí objednávky. A to platí jak pro víkend, tak i pro běžné všední dny. Může se stát, že počasí nepřeje, ve městě je obvyklá dopravní zácpa, nebo se vám zkrátka jenom nechce vytahovat paty z bytu. Pro všechny tyto situace je online květinářství snadným řešením. Nejen že můžete nakupovat z pohodlí vašeho domova, ale zároveň můžete cestu vaší objednávky sledovat krok po kroku a být si jistí, že dorazila na místo. K tomu všemu zákaznický servis a podpora je pro vás vždy k dispozici, a kdyby se objevil jakýkoliv problém, můžete si být jistí, že bude snad a rychle vyřešen!

Kvalita na prvním místě

Díky preciznímu skladování a kvalitní přepravě vás můžeme ujistit, že volba online květinářství je naprosto bezpečná a bezkonkurenční. S květinami je během přepravy zacházeno s nejvyšší opatrností a díky jejich prvotřídní kvalitě, se nemusíte obávat, že by dorazily ve špatném stavu. Navíc tyto informace vždy snadno zjistíte na základě recenzí od spokojených či nespokojených zákazníků. Recenze jsou také skvělou formou, jak si vybrat to nejlepší online květinářství. Recenze od našich zákazníků si můžete přečíst zde. A pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte využít naší zákaznické podpory.

 

Doufáme, že po tomto výčtu pozitiv, které sebou online květinářství nese, vaše další květiny budou objednány online! Bez ohledu na příležitost, čerstvé květiny jsou vždy skvělým a promyšleným dárkem, který udělá radost. Navíc je můžete spárovat i s dalším drobností v podobě čokolády, šampaňského nebo například medvídkem pro radost. Navíc moment, kdy zazvoní kurýr s čerstvými květinami na zvonek vašeho bytu, kdy to vůbec nečekáte je kouzelnou chvílí, kterou si bude obdarovaný pamatovat ještě dlouho.

From our offer

SCALA

SCALA

ALENKA

ALENKA

ALICE

ALICE

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ARIANA

ARIANA
Not for sale

AUGUSTINA

AUGUSTINA

BEATRIX

BEATRIX

BERENIKA

BERENIKA

BIBIANA

BIBIANA

CARMEN

CARMEN

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

DESIRE

DESIRE

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

VIVIENA

VIVIENA

TAMARA

TAMARA

SOFIE

SOFIE

ČERVENÉ + RŮŽOVÉ RŮŽE Leticie

ČERVENÉ + RŮŽOVÉ RŮŽE Leticie
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

MIX RŮŽÍ

MIX RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

LUISA

LUISA

LINDA

LINDA

AMORA

AMORA

FILOMENA

FILOMENA

CHANEL

CHANEL

CHRYZANTHEMY

CHRYZANTHEMY

GEORGINA

GEORGINA

KARIN

KARIN

JULIANA

JULIANA

MIX GERBERY

MIX GERBERY

BONITA

BONITA

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ LETNÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

KVĚTINOVÝ KOŠ ADRIANA

JOLANDA

JOLANDA

LUDMILA

LUDMILA

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole