We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Rozvoz dárků s kyticí

Když kytice nestačí

Květiny dokážou udělat ohromnou radost a parádu, na tom se jistě všichni shodneme. Ovšem někdy pouze květiny nestačí a i na takové situace jsme u nás ve Flora online připraveni. Naleznete u nás sekci dárkových setů, kterou si dnes ještě o kousek přiblížíme. Dárkové sety jsou velmi oblíbené, zejména díky pocitu že už nemusíte zařizovat opravdu nic dalšího ale pohodlně si vystačíte s jednou objednávkou, která vyřeší všechno potřebné za vás. Náš květinový kurýr dokáže potěšit i jinak, než pouze květinovým překvapením. Navíc jsme připraveni opravdu na všechny věkové kategorie i události. A co je tedy všechno v nabídce? To si představíme v dnešním článku. 

 

Romantická událost

Čeká vás v blízké době opravdu speciální den, nebo rande, které byste kromě květin rádi zpestřili ještě něčím dalším? Co takhle využít naší nabídky a vaši drahou polovičku naladit ještě před samotnou událostí. Velkou výhodou je rozhodně fakt, že květina dostane své stabilní zázemí a nebudete se o ni muset po zbytek dne nebo večera starat. Byla by přece obrovská škoda dát kytici zabrat již z kraje. Navíc můžete poslat také něco sladkého na zub, ideální volbou bude například balíček rudých růží, které jsou doslova symbolem romance a vášně, navíc doplněné a výborné rafaelo nebo milka srdíčko budou skvělou kombinací. 

Opravdu hodná paní učitelka

Ne vždy musíte čekat na konec školního roku nebo na pololetí. Co takhle namotivovat paní učitelku již ze začátku nového školního roku a připravit ji překvapení v podobě kytice a něčeho sladkého? Například naše nádherně barevná kytice Bonita set 1 je skvělým způsobem jak přinést plno pracovní motivace paní učitelce již ze samotného začátku roku. V setu se nachází také oblíbené raffaelo, které jistě skvěle poslouží dlouhých nocí strávených nad úkoly vašich dětí.

Romantický večer

Večer plný romantiky si žádá také romantické činy. Co se takhle připravit trochu předem a na pokoj připravit kytici plnou růží doplněnou o šampaňské? Nezní to jako skvělý začátek ideálního romantického večera? Pro nás rozhodně ano! Můžete zvolit tradiční rudé růže, nebo vyzkoušet něco jemnějšího a neotřelého. Například náš set bílých růží spolu s Bohemia sektem. Ať zvolíte první, tradiční volbu, nebo jemnější bílou, rozhodně neuděláte chybu. A navíc, na suchu také nebudete!

Narozeninové překvapení

Čekají někoho z vašich blízkých narozeniny a rádi byste je překvapili květinovým kurýrem? Co takhle tohle překvapení ještě více vyzdvihnout například nádhernou kytici plnou růží, bílých frézií navíc doplněnou o něco sladkého na zub? Pokud chcete něco ostřejšího stejný set naleznete i se šampaňským.

Akademický nebo kariérní úspěch

Složil váš kamarád úspěšně státnice nebo se kamarádka dočkala povýšení či nové práce? Všechny tyto významné momenty si žádají speciální kytici! Jelikož si tato situace žádá pořádnou oslavu, je dobré mít šampaňské po ruce. Navíc v kombinaci s nádhernou kyticí slouženou z lilií, germín doplněné o zeleň rozhodně neuděláte chybu! Květinový set Bonita set 3 je přímo ideální volbou pro tuto příležitost!

 

Naše sety myslí také na mladší oslavence, proto zde naleznete sety doplněné o plyšové kamarády, které rozhodně vykouzlí úsměv každému dítěti! S našimi sety budete nyní připraveni na opravdu každou situaci. Každý si najde to svoje. Od roztomilých medvídků, po sladké kokosové pokušení v podobě Raffaela, přes romantickou bonboniéru plnou srdíček až po trochu nebezpečné, ale příjemné osvěžení v podobě Bohemia sektu. Nyní stačí jen vybrat a my už se o všechno postaráme.

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

RUDY

RUDY

ALEXIS

ALEXIS

ALICE

ALICE

AMY

AMY

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

MON CHERI 157,5g i

MON CHERI 157,5g

FERRERO ROCHER 200g i

FERRERO ROCHER 200g

TOFFIFEE 125g i

TOFFIFEE 125g

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g i

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g

BÍLÉ VÍNO 0,75 l i

BÍLÉ VÍNO 0,75 l

ČERVENÉ VÍNO 0,75l i

ČERVENÉ VÍNO 0,75l

BIANKA

BIANKA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CAROLINE

CAROLINE

CATHARINA

CATHARINA

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole