We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Řezané květiny, které vydrží

Dlouhotrvající řezané květiny, které rozzáří váš domov

Volba správných květin do vašeho domova opravdu dokáže změnit pocit, jak se budete u vás cítit a jakou energii bude nejen váš domov, ale také vy na druhé vyzařovat. Květiny jsou známé tím, jak dokážou změnit náladu a celkové prostředí ve vašem domě a jak málo stačí, abyste se vy sami cítili šťastnější a pozitivnější. Při výběru těch správných květin do vaší vázy je nutné myslet také na životnost jednotlivých květin a brát v potaz, že květiny s prokázaně delší životností stojí opravdu o něco více než ty, které vydrží doslova pár dnů. Ovšem cena by vás určitě neměla odradit, naopak se držte představy, že vám květiny budou dělat radost mnohem déle, než ty, které by byly sice levnější, ale jejich služba by netrvala ani zdaleka tak dlouho. V dnešním článku vám představíme několik z nejoblíbenějších dlouhotrvajících květin, které se u vás doma budou doslova vyjímat!

Lilie

Lilie patří mezi jedny z vůbec nejpozoruhodnějších řezaných květin, i když je většina z nás zná především jako květiny v květináči. Je známo, že jako řezané květy lilie vydrží až po dobu 10 dnů. Tyto exotické a poněkud orientální krásky jsou oblíbené nejen pro svůj vzhled, ale také pro svou jedinečnou vůni, kterou u vás doma určitě nepřehlédnete. Další výhodou je že nepotřebujete mnoho jednotlivých stonků, pro dosažení co největšího efektu, naopak díky svému zajímavému vzhledu a vůni vám stačí doslova pár stonků. Pokud máte obavy z nadměrného pylu nebo jen nechcete aby se vám pylové snítka válela po stole, můžete to vyřešit odstraněním tyčinek z květů. Navíc tímto jednoduchým krokem dokážete prodloužit celkovou životnost květu.

 

Slunečnice

Slunečnice je jedna z nezaměnitelných květin, která je nositelem radosti. Jako řezaná květina vám vydrží po dobu 7 až 10 dnů. Zatímco většina dlouhotrvajících květin je známá svými dlouhými stonky s velkými květy, co se týče slunečnice je k dispozici i v menších odrůdách, které sice pravděpodobně nenajdete na poli, ale v květinářství se na vás i mini verze rozhodně budou těšit. Pokud se rozhodnete pro pěstování slunečnic na vaší zahradě, je dobré je zastřihnout ještě předtím, kdy jsou stále částečně otevřené. Jakmile květy zcela vykvetou a otevřou se plně sluníčku, nevydrží u vás doma tak dlouho, a to i když se o ně budete starat nejlépe jak umíte. Proto se opravdu nebojte zastřihnout květy i přesto, že nejsou zcela rozvinuté, jejich krásu a pomalou změnu v plné otevření si budete moci užívat i u vás doma.

 

Tulipány

Tulipány jsou doslova květy pro každou příležitost a jejich životnost ve váze sčítá týden až 10 dnů, pokud se o ně staráte opravdu dobře. Další významným benefitem tulipánů je jejich široká škála barev a různých odrůd, které dělají finální kytici o to zajímavější. Můžete namixovat různé druhy a barvy a vytvořit si tak opravdu originální a jedinečnou květinu. Mimo barvy si můžete u tulipánů hrát i s výškou, delší kytice jsou ideální na váš jídelní stůl nebo konferenční stolek do obývacího pokoje, naopak drobnější kytičky jsou skvělou dekorací do vaší koupelny.

 

Mečíky

Ve váze vám mečíky budou dělat parádu po dobu 7 až 10 dnů, často i mnohem déle, pokud jim zajistíte ideální podmínky. Nejen že jsou oblíbené pro jejich dlouhou životnost, ale také pro jejich působivé vysoké stonky s mnoha květy. Stejně jako tulipány jsou k dispozici v mnoha barvách ze kterých je rozhodně co vybírat. Mečíky můžete vystavit samostatně nebo je kombinovat s dalšími druhy květin, kterým potřebujete dodat výšku.

 

Náš souhrn je pouze několik základních možností, po jakých květinách sáhnout, pokud je pro vás životnost řezaných květin jako jeden z nejdůležitějších rozhodovacích indikátorů. Důležité je také nezapomínat, že každá rostlina potřebuje naprosto jinou péči a proto před pořízením je důležité zjistit jaké prostředí a místo je ideální pro daný druh a zda jste schopni tyto podmínky zajistit, pokud ano, dále není nad čím váhat a hurá do pořizování! Váš domov ožije, vaše nálada bude o poznání lepší a celkové bude prostředí kolem vás mnohem příjemnější. Tak nečekejte a objednejte ještě dnes kytici přesně podle vašeho gusta na Flora online.

From our offer

SCALA

SCALA

AISHA

AISHA

AMY

AMY

AUGUSTINA

AUGUSTINA

BELISE

BELISE

BIBIANA

BIBIANA

CATHARINA

CATHARINA

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

DARCIA

DARCIA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

ELISABETH

ELISABETH

VIOLETAS

VIOLETAS

SOFIE

SOFIE

LINDA

LINDA

AMORA

AMORA

PIPA

PIPA

BONITA

BONITA

LUDMILA

LUDMILA

OTILIE

OTILIE

MICHEL

MICHEL

LILIEN

LILIEN

ANEŽKA

ANEŽKA

ESTER

ESTER

ROOSY

ROOSY

CORAL

CORAL

ETELA

ETELA

LIA

LIA

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole