We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Nejlepší květinové dárky pro vaše spolupracovníky - 2. díl

Jaké vybrat květiny pro kolegy - 2. díl

 

V prvním díle jsme si připomněli květinovou etiketu na pracovišti a prozradili, jaké květiny je vhodné věnovat vašim kolegům v práci a kterým je naopak lepší se vyhnout, aby nedošlo k nechtěným nedorozumění. V dnešním článku si ukážeme několik situací, pro které je vhodné věnovat květinové dárky. Navíc jsme pro vás připravili několik konkrétních typů květin, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

 

 

Květiny pro budoucí maminky

Pokud máte kolegyni, která je těhotná nebo právě porodila, je věnování květinového dárku pozorným a uznávaným gestem. Jakákoli jemně vonící květina v kombinaci se sladkou dobrotou nebo kvalitní čokoládou je ideálním dárkem pro nastávající nebo novopečenou maminku! Nejspíš ji v následující době bude čekat několik náročných nocí, proto doplnit kytici kvalitní sladkostí nebude na škodu. Pokud jste navíc pozváni na oslavu narození miminka nebo kolegyně již porodila, je vhodné květiny zkombinovat s plyšovými hračkami, rámečky na dětské fotografie, dětskými deskovými knížkami a nebo dalšími doplňky pro miminko, které určitě najdou své využití.

 

Květiny pro brzké uzdravení

Nemožnost chodit do práce kvůli nemoci může být frustrující. Když si kolega musí vzít kvůli nemoci volno, je zaslání kytice jedinečným způsobem, jak mu vyjádřit podporu. Zaslání veselé barevné kytice voňavých květin s přáním k brzkému uzdravení je skvělým dárkem. V závislosti na preferencích dotyčného můžete poslat také kvetoucí pokojovou rostlinu. Například pokud víte, že váš kolega nebo kolegyně je vášnivým pěstitelem! V opačném případě jsou vhodné řezané žluté růže. I když jim taková gesta nepomohou od fyzické úlevy, vaše ohleduplnost jim jistě rozjasní den! Ke květinám můžete také přihodit křížovky, oblíbený časopis nebo knihu abyste je během jejich nemocenské a rekonvalescence zabavili.

 

Květiny k odchodu do důchodu


Každá cesta má svůj konec. Z několika důvodů může kolega z vašeho pracoviště odejít nebo nastane čas k odchodu do důchodu. Pokud je vám tato osoba blízká, možná jí budete chtít vyjádřit vděčnost za její práci a přátelství, které jste si za společné pracovní léta vybudovali. V tomto případě je na místě květinový koš s oranžovými růžemi, které symbolizují nadšení a uznání. Toto květinové překvapení je pro kolegu odcházejícího do důchodu ideální. V závislosti na preferencích kolegy, můžete k aranžmá květinového koše přidat láhev vína nebo koš s ovocem Pokud jste skutečně blízcí přátelé, mohli byste dotyčnému uspořádat také večírek!

 

Posilněte vaše obchodní vztahy s partnery

Firemní květinové dárky mohou být  stejně vhodné a pozorné jako jakýkoli jiný dárek. Projev upřímného uznání kolegům v práci prostřednictvím květinového dárku posílí vaše pracovní vztahy. Pokud jde o firemní květinové dárky, kvalita a načasování by měly být na prvním místě vašeho seznamu priorit.

 

Konkrétní květinové dárky
 

Kytice a šampaňské

Bohatý dárek v podobě květin a šampaňského je dokonalým způsobem, jak oslavit dobré zprávy na pracovišti. Pošlete krásné květiny v kombinaci s oblíbeným bublinkovým nápojem k narozeninám nebo poblahopřejte k novému povýšení. 

 

Karafiáty

Kytice s karafiáty je vynikající volbou pro kolegu, který odchází do nové práce. Růžové i červené karafiáty vysílají zprávu „chybíš mi“, přičemž růžové karafiáty říkají, že je nezapomenutelný.

 

Broskvové růže

Broskvové růže znamenají vděčnost a upřímnost, proto je pošlete kolegovi jako poděkování. Kdokoliv, kdo vám na pracovišti hodně pomohl nebo chcete dát najevo, že jste ocenili jeho tvrdou práci. Ať už se jednalo o náročný projekt, kde váš kolega zazářil nebo vám jenom někdo pomohl lépe se zorientovat v excelovských tabulkách? Každý drobný nápomocný čin se počítá a měl by být oceněn.

 

Kytice žlutých květin

Veselé žluté květy jsou skvělé, když chcete někoho rozveselit. Pokud je váš kolega nemocný nebo prožívá těžké období, kytice slunečnic, narcisů nebo tulipánů může být dokonalou vzpruhou.



Ať už se bude jednat o některou ze zmíněných situací nebo jen chcete vykouzlit úsměv na tváři vašim kolegům a zpříjemnit jim den, věříme že vám náš průvodce květinami pro kolegy pomůže vybrat tu ideální kytici!

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

SCALA

SCALA

AGNES

AGNES

RUDY

RUDY

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

AMY

AMY

ANNA

ANNA

APOLENA

APOLENA

ARIANA

ARIANA
Not for sale

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole