We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Nejlepší květinové dárky pro vaše spolupracovníky - 1. díl

Jaké vybrat květiny pro kolegy - 1. díl

 

Mnoho z nás tráví v práci větší část dne. A to ať už dobrovolně nebo nedobrovolně. Díky tomu je naprosto přirozené, že se stáváme součástí úspěchů, milníků, ale i těžkostí našich kolegů.

Pokud kolega slaví výjimečný den nebo mu prostě chcete vyjádřit svou podporu, můžete mu pořídit dárek! Navzdory nesčetným hodinám, které spolu trávíte, může být nalezení ideálního dárku poněkud náročné. Ať už si váš kolega potrpí na styl a nové módní výstřelky nebo je naopak zdrženlivější, nikdy neuděláte chybu, když vyberete perfektní květiny.

Různé druhy květin mohou však posílat různé zprávy a je důležité si uvědomit, že květiny nejsou jen projevem romantiky a lásky. Znalost stylu, barvy a poselství, které se za každou květinou skrývají, vám pomůže vybrat dokonalý květinový dárek pro vašeho kolegu!

Než se dostaneme k nejlepším nápadům na květinové dárky pro vaše kolegy z práce, připomeneme si etiketu, které je dobré se při obdarování květinami držet a nezapomínat na ni.

 

Květinová etiketa na pracovišti


Základem květinové etikety v kancelářském prostředí není nic jiného, než příležitost. Různé příležitosti si ale žádaji různé druhy a barvy květin, zatímco u jiných je lepší se květinovému dárku zcela vyhnout. Například pořizování květin pro spolupracovníky bez zjevného důvodu může být mylně považováno za něco, co tence hraničí s romantickými úmysly. To poslední, co na pracovišti potřebujete, je aby vás někdo křivě obvinil z milostného románku! Pravděpodobně se také budete chtít vyhnout červeným a růžovým květinám, které často znázorňují romantická gesta. Pokud se ale jedná o událost, kde je darování květin naprosto přirozené, pak není důvod, proč byste neměli svým kolegům v práci pořídit květinové dárky.

 

Níže přinášíme tipy, na nejlepší květinové dárky pro vaše kolegy, které se pojí s různými situacemi.

 

Květiny jako forma blahopřání

Na pracovišti jsou tyto události nejčastější. Ať už se jedná o povýšení nebo o uznání za dobře odvedenou práci, můžete se ocitnout v situaci, kdy je na místě dotyčnému pogratulovat.

V takovém případě bude ideálním květinovým dárkem pokojová květina nebo rostlina. Toulcovka má ideální rovnováhu mezi elegancí a zároveň velkým benefitem v podobě nenáročné údržby. Což z ní dělá fantastickou květinovou volbu pro kancelářské prostředí.

Pokud ke kytici navíc přihodite blahopřání, záskáte nádherný, jednoduchý dárek, který ale vždy potěší. Takové gesto může fungovat pouze v případě, že kolegu znáte již delší dobu. Pokud navíc znáte dobře i jeho vkus, můžete květiny spojit s dárkovým poukazem do oblíbené restaurace.

 

Květiny k narozeninám

Narozeniny jsou vždy výjimečným dnem. Pokud máte blízko ke spolupracovníkovi, který slaví narozeniny, pořídit mu dárek je hezké gesto. Volba narozeninového květinového aranžmá je v takových případech jedinečným a přitom ideálním dárkem. Vyhněte se květinám, které mohou mít romantický podtext a místo toho se rozhodněte pro tulipány, orchideje a další jemné barevné květiny. Ujistěte se, že jste vybrali květinové aranžmá velikosti, která se hodí na stůl. Může se zdát, že se jedná o drobný detail, který však může znamenat hodně. Pokud chcete, aby květina byla vystavena na pracovním stole, je lepší volit drobnější kytice.

 

Květiny jako vyjádření soucitu

Přiznejme si to, ztráta milované osoby se může přihodit každému. Pokud jste si s dotyčným blízcí, je vždy vhodné zúčastnit se pohřebního obřadu jako projev úcty a podpory. Ať už se na obřad můžete nebo nemůžete dostavit, zaslání květin je promyšleným způsobem, jak vyjádřit soustrast. Bílé růže znamenají vzpomínku a proto jsou ideálním typem květin pro tyto příležitosti. V takových chvílích se můžete poradit s ostatními spolupracovníky a přispět rodině. Jakákoli nabídka pomoci je ideálním darem, který bude květiny doprovázet. Vzhledem k tomu, že váš kolega bude nejspíš potřebovat pracovní volno, můžete se také přihlásit jako dobrovolník, který v době jejich nepřítomnosti zastoupí jejich pracovní povinnosti.

 

V dnešním díle jsme se věnovali jenom několika situacím, při kterých je vhodné zvolit květiny jako překvapení pro vaše kolegy. Ovšem to není všechno! Situací, při kterých je vhodné sáhnout právě po květinách je mnohem více a proto se můžete těšit na další díl, kde si představíme hned několik z nich. Doufáme, že vám naše inspirace pomůže při dalším výběru vhodných květin pro kolegy, pokud chcete zaujmout a překvapit ještě trochu více, můžete květiny poslat kurýrem. My u Flora online se o všechno rádi postaráme, stačí si jen vybrat.

 

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

SCALA

SCALA

AGNES

AGNES

RUDY

RUDY

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

AMY

AMY

ANNA

ANNA

APOLENA

APOLENA

ARIANA

ARIANA
Not for sale

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole