We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Nejčastější situace pro zaslání květin v roce 2020

V jakých situacích nejčastěji lidé posílali květiny v roce 2020?

Všichni se nejspíše shodneme, že na rok 2020 jen tak nezapomeneme. Byl to rok jako na horské dráze, kdy jsme ještě v lednu neměli sebemenší ponětí o tom, co nás v roce 2020 čeká. V průběhu února a března ovšem získal rok 2020 zcela jiné obrátky a my všichni jsme se najednou ocitli v situaci, jako nikdy předtím. Nikdo v tu dobu ještě netušil, jak dlouho celá tato situace bude trvat a o to hůř, nevíme to dodnes. Ovšem rok 2020 se nenesl pouze v negativním slova smyslu, naopak se určitě každému z nás otevřely nové možnosti sebepoznání a vyjádření emocí. Proběhlo hned několik průzkumů, které se zaměřovali na lidské nákupní chování a vůbec na celkovou změnu v nakupování, které nám rok 2020 přinesl.

Přinášíme vám tedy v dnešním článku pečlivou analýzu anonymních dat, které se netýkají ničeho jiného, než našich oblíbených květin! Zajímají vás otázky kolik květin bylo posláno s přáním brzkého uzdravení? Posílali se spíše květiny s radostným a povzbudivým podtónem, než ty smuteční? Ve Velké Británii provedli velkou analýzu dat ze zpráv, které lidé nechávali napsat na krátké vzkazy pro své nejbližší, které umožnily provést tento pozoruhodný výzkum!

 

Jaká byla nákupní nálada květin ve Velké Británii?

Možná vás to překvapí, možná ne, ale nejčastější zprávou, která byla odeslána pomocí květinového vzkazu byla „Miluji tě”. A vůbec největší počet květin, které byly odeslány právě s tímto vzkazem bylo odesláno v průběhu měsíce března, kdy Británie, stejně jako většina zbytku Evropy vstoupila do úplného lockdownu. Existuje zde spojitost, že většina květin byla pravděpodobně odeslána našim nejmilovanějším maminkám, jelikož Velká Británie slaví Den Matek právě v březnu. A jak jinak vyjádřit vaše nejhlubší city mamince, když se s ní nemůžete setkat? No přece květinou!

Zároveň ale bylo opravdu velké množství květin zasláno rodinám, kterým odešel jejich blízký. Spousta smutečních květin byla zaslána právě v dubnu a květnu, následně pak znovu v říjnu, jelikož Velká Británie procházela naprosto stejným scénářem jako Česká republika. Smuteční květiny tedy dominovaly dubnu a květnu.

 

A co další květinové zprávy?

Další důvod, který lidi doslova donutil k tomu, aby překvapili své nejbližší, se kterými se bohužel v těžkých chvílích lockdownu nemohli potkat, byla vděčnost. Vděčnost se vyskytla doslova na všech frontách a lidská podpora neznala mezí! Mezi nejobvyklejší případy patřily květiny pro vyjádření podpory klíčovým pracovníkům a zaměstnancům, kteří se ocitli v první linii. Byly to nejen zdravotníci, lékaři, sestry, policie, ale také psychologové, prodavačky a spousta dalších profesí, kteří byli vystaveni do první linie najednou se z nich stali uctívání hrdinové. Lidé posílali na tyto místa květiny s vyjádřením vděku a podpory. Děkovali jim za jejich tvrdě odvedenou práci a odhodlání v boji proti viru.

 

Do první pětky se navíc dostal jeden méně očekávaný segment a to byly květiny zaslány.. jen tak, pro radost. Mnohem více lidí poslalo květiny jen tak, než předchozí rok. Pravděpodobně to bylo způsobeno znovu uzavřením veškerých služeb a jednou z mála možností, která stále zůstala lidem otevřená byla online volba. Lidé byli mnohem více odkázáni na e-shopy a online nákupy, proto se výdělky e-commerce vystřelili opravdu vysoko!

 

Zde přinášíme seznam nejčastějších emocí a pocitů, které lidé vyjádřili během zasílání květin v roce 2020 ve Velké Británii:

 

●     Zamilovanost

●     Omluva

●     Rozveselení

●     Jen tak

●     Podpora k uzdravení

●     Naděje

●     Síla

●     Smutek

●     Vyjádření upřímné soustrasti

 

A co vy? Vyzkoušeli jste během roku 2020 služby online květinářství, nebo se stále odhodláváte k vaší první objednávce? Ať už rok 2021 bude jakýkoliv, online květinářství sebou nese hned několik benefitů a výhod, proto není na co čekat a květiny online můžete objednat už dnes. U nás na Flora online nabízíme opravdu široký výběr pro všechny různé příležitosti, stačí si jen vybrat a radost v podobě květin už může být na cestě!

 

 

From our offer

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

AMY SET 1

AMY SET 1

BONITA SET 5

BONITA SET 5

CELESTINA SET 1

CELESTINA SET 1

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole