We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Narozeninová kytice

Jak si pohlídat narozeniny vašich blízkých?

Každému z nás se to pravděpodobně někdy stalo, podívali jsme se do kalendáře a zjistili, že v blízkých dnech někdo z našich známých, či rodiny slaví narozeniny. To by byl ten lepší scénář, ovšem v tom horším případě se může nastat zjištění, že jste na něčí narozeniny zapomněli. Abyste předešli těmto nepříjemným situacím, přicházíme s průvodcem, který vám ode dneška pomůže vyvarovat se zapomínání na narozeniny, svátky a další významné události, které si zaslouží právě květinu, nebo drobné připomenutí.

 

Nastavte si upozornění

Pravděpodobně každý z nás už vlastní chytrý telefon, který nám v mnohých oblastech dokáže život velmi usnadnit. Samozřejmě se tyto upozornění dají uplatnit i na starý, tradiční papírový kalendář, proto zvolte kalendář dle vašich preferencí a na každý měsíc si udělejte poznámku kdo z vašich blízkých slaví narozeniny, svátek nebo jiné významné výročí. Jedině tak budete mít všechno na jednom místě a bude to pro vás skvělým zdrojem zaručených informací, kde stačí, když se podíváte například na následující týden a budete ihned vědět, zda je dobré začít něco plánovat, objednávat a můžete se podle toho snadno zařídit. Výhodou elektronického kalendáře je fakt, že vás sám od sebe upozorní bez nutnosti pravidelné kontroly.  Proto si nařiďte připomínku dostatečně dopředu, objednejte kurýrem květiny na konkrétní datum a buďte zcela bez starostí!

Vyberte si ověřeného dodavatele květin

Další důležitou věcí je rozhodně vybrat si dodavatele, na kterého se můžete nejen spolehnout, ale u kterého víte, že vám dodá kvalitní zboží za odpovídající cenu. U nás na flora-online.cz si zakládáme zejména na prozákaznickém přístupu a můžete se spolehnout, že vaše objednávka dorazí ve vámi stanovený čas na předem objednanou adresu! Zároveň další důležitou věcí je široký a kvalitní výběr různých květů. U nás se můžete spolehnout, že květiny budou vždy čerstvé, ve skvělé kondici a v prvotřídní kvalitě. Mít po ruce osvědčenou adresu je vždy výhodou a výrazným ulehčením celé situace.

Buďte ve střehu během roku

Ideální výběr perfektní květiny bude mnohem snadnější, když budete v pozoru během celého roku. Poslouchejte, dávejte pozor u každé konverzace a dělejte si případně i poznámky. Pokud si posléze dáte dohromady všechny preference dotyčného, máte ideální dárek na světě. Navíc každého potěší, když přesně víte, po čem sáhnout, a jak udělat radost. Celý dárek najednou dostane úplně jiný rozměr. Proto oblíbený druh kytice potěší mnohem více, než například univerzální volba, která většinou padne na růže.

Nečekané příležitosti

Zatímco narozeniny a svátky můžeme snadno naplánovat v našich kalendářích, během roku přichází i jiné nečekané události, které dokážou mnohdy překvapit. I na tyto nečekané situace je dobré být připraven! Proto pokud tušíte, že se každou chvilku vašim blízkým narodí například nový člen rodiny, neváhejte při první zmínce o narození jednat. V tomto případě se vracíme ke druhému bodu, kdy je důležité mít v záloze vždy oblíbeného a spolehlivého dodavatele, který nás podrží i při nenadálých situacích.

Opožděné dary

I při důkladném hlídaní kalendáře, se čas od času může stát, že na někoho zapomenete, nebo se vám v životě objeví člověk, kterému chcete udělat radost. V tento moment se může stát, že přijde znovu řada na opožděné dárky, nebojte, i tyto dárky mají kouzlo. Ukazují totiž vaši snahu to napravit a potěšit i přes prvotní vytěsnění. A jakmile opožděná kytice dorazí, všechno bude v daný moment zapomenuto a odpuštěno, tím si můžete být jistí!

 

Doufáme že vám naše tipy a rady pomůžou vyhnout se nepříjemným situacím a díky nim už nikdy nezapomene na žádné narozeniny či svátek vašich blízkých. Jak praví staré české pravidlo, kdo je připraven, není překvapen a můžeme se ujistit, že to platí naprosto u všeho!

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ANNA

ANNA

ARIEL

ARIEL

AUGUSTINA

AUGUSTINA

DARI

DARI

BEATRIX

BEATRIX

BELISE

BELISE

MILKA SRDCE 165g i

MILKA SRDCE 165g

MERCI 250g i

MERCI 250g

BONBONIERA MILKA 110g i

BONBONIERA MILKA 110g

MON CHERI 157,5g i

MON CHERI 157,5g

TOFFIFEE 125g i

TOFFIFEE 125g

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g i

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g

BOHEMIA SEKT DEMI SEC 0,75l i

BOHEMIA SEKT DEMI SEC 0,75l

BÍLÉ VÍNO 0,75 l i

BÍLÉ VÍNO 0,75 l

ČERVENÉ VÍNO 0,75l i

ČERVENÉ VÍNO 0,75l

PLYŠOVÝ MEDVĚD i

PLYŠOVÝ MEDVĚD

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

CAROLINE

CAROLINE

CATHARINA

CATHARINA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

ELISABETH

ELISABETH

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole