We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny z lásky

Květiny z lásky

Máme tady léto a s ním i zamilované večery plné romantiky lásky. Zároveň je léto také symbolem květin, kdy mnoho z nich si užívá právě svoji sezónu. Pokud se právě nacházíte v situaci, kdybyste rádi svoji milovanou osobu, obdarovali květinou, která za vás poví tu magickou větu miluji tě, ale nejste si jistí výběrem? Jistě, všichni známe rudé růže plné vášně a zamilovanosti, ovšem pokud chcete být odlišní a trochu originálnější, dnešní článek vám odhalí hned několik tipů, jaké květiny můžete použít pro vyjádření vaší lásky.

 

Tulipány

Tulipány jsou považovány za květiny symbolizující štěstí a proto byste je měli věnovat opravdu těm, na kterým vám záleží. Velkou výhodou tulipánů je bezesporu jejich široké portfolio různých barev, ve kterých můžeme tyto květy najít. Mezi nejoblíbenější barvy rozhodně patří červená, žlutá, fialová, ale také jemná bílá a růžová barva. Tulipány také patří mezi výrazné symboly, které hlásí že jaro je to! Ovšem díky jejich oblíbenosti si je můžete pořídit po celý rok bez ohledu na to, jestli je jaro nebo podzim. Jejich výdrž je většinou nižší ve srovnání například s tradičními růžemi a ve váze vám nejčastěji vydrží po dobu 4-8 dnů. Jsou symbolem lásky, stejně jako růže a jsou také skvělou volbou, pokud se potřebujete někomu omluvit. Zároveň jsou také velmi efektivní pro začátek vztahu, kdy dotyčné můžete ukázat vaši náklonnost a je známo, že ženy tulipány opravdu milují! Proto vám mohou pomoci v budování vážnějšího vztahu. Tulipány se mimojiné hodí také k narozeninám či oslavě různých výročí. Zpráva, kterou za vás tulipány sdělí je prostá, ale jasná: “Jsem vděčný/á že jsem tě potkal/a a těším se na další společné chvíle a zážitky, které nás spolu ještě čekají.”

Šeřík

Šeřík nejčastěji známe v podobě krásně vonících fialových květů, rostoucích během jara všude kolem nás. Ovšem šeřík můžete najít také v jiných barvách než je fialová a to například v růžové, bílé nebo fuchsiové barvě. Volbu necháme zcela na vás, jelikož šeřík je považován za symbol první lásky. Proto je skvělou volbou pro jakoukoli mladou lásku, která rozkvétá, je plná života a radosti. Není divu že se šeřík objevuje právě v době prvního máje, kdy spoustu zamilovaných párů oslavuje svou lásku a zamilovanost. Věří se, že čím výraznější a tmavší barva šeříku tím hlubší a procítěnější je vaše láska k partnerovi. Proto pokud váháte jak potěšit vaši novou partnerku, voňavý šeřík bude skvělou volbou pro tuto příležitost. Šeříkem ji sdělíte, že si pamatuje první moment, kdy jste ji poznali a hned bylo jasné, že z toho bude láska!

Růže

Růže jsou považovány za nejromantičtější květy vůbec. U růží je ale důležité si dát pozor hlavně  na jednotlivé barvy, jelikož každá barva nese svůj jedinečný význam. Pro zamilované páry je nejtradičtější a nejvýznamnější rudě červená barva, která je právě symbolem nekonečné vášně a lásky. Rudé růže jsou velmi oblíbené na svátek svatého Valentýna, kterým jsou doslova prosnulé, ovšem nejen na Valentýna je jejich čas, ale během celého vztahu jsou symbolem neutuchající lásky a věrnosti. Zprávu, kterou sdělují rudé růže je naprosto jasná - rudé růže doslova křičí miluji tě celým svým srdcem a duší. Rudě červené růže nejspíš už navždy zůstanou významným symbolem pro lásku a zamilované páry, proto pokud se někdy ocitnete v prekérní situaci, při výběru té správné květiny pro vaši partnerku, rudě červené růže budou vždy bezpečnou a účinnou volbou.

Orchideje

Pokud chcete svoji vyvolenou překvapit něčím opravdu exkluzivním, můžete zvolit orchideje, které svým exotickým vzhledem nejen potěší, ale hlavně překvapí! Zatímco ostatní kytice po čase odejdou, s orchidejemi si můžete být jisti, že budou dělat radost ještě dlouho po jejich koupi. V 19. století se orchideje staly také symbolem luxusu. Na výběr je také výběr hned z několika různých barev, mezi nejoblíbenější patří bílá, růžová a fialová barva. Orchideje jsou taktéž symbolem štěstí, naděje a lásky. Orchideje sdělí vaší partnerce, že je pro vás krásná a vzácná stejně jako je orchidej, což potěší každou ženu. 

Lilie

Možná trochu dramatická a odvážná volba, ovšem nádherná lilie, která potěší každou ženu. Pokud chcete sdělit vaši lásku, vyberte zářivě růžovou s bílými akcenty, která se bude hodit do každého moderního interiéru. Tento konkrétní typ lilie je spojován s významem prosperity. Tyto zářivé květy plné elegance sdělují obdarovanému, že si ho náležitě vážíte, uctíváte jeho zářivou osobnost a milujete celým svým srdcem.

Pastelové karafiáty

Karafiáty v pastelových barvách jsou vhodné pro klidnější a introvertnější osoby. Jejich jemná barva je symbolem obdivu a opravdové, čisté lásky. Navíc jsou květinami měsíce ledna, proto pokud si přejete být opravdu smyslní, neváhejte je věnovat právě v tento měsíc. Pastelové karafiáty věnujte, pokud chcete říct své přítelkyni že je nejlepší na světě a že ji bezmezně milujete takovou, jaká je.

Kopretiny

Existuje mnoho druhů kopretin a patří také mezi jedny z nejoblíbenějších květů vůbec.A není divu! Jsou k dostání hned v několika romantických barvách. Kopretiny jsou symbolem nevinnosti a veselí, proto patří mezi ideální květiny, které věnovat na začátku vašeho vztahu, či dokonce v jeho prvopočátku. Kopretinami totiž dáte najevo vaši upřímnou náklonnost a zájem, proto budou jasnou zprávou pro vaši vyvolenou.

Alstroemérie

Alstromérie, nazývaná často také jako peruánská lilie se stává stále oblíbenější a využívanější rostlinou, v květinových aranžmá. I když není zcela považována za romantickou nebo vášnivou květinu, ve spojení například s růžemi, může vytvořit romantické duo, které dostane do kolen každou ženu. Pokud navíc zvolíte růžovou nebo červenou bravu pro co nejromantičtější účinek, celou myšlenku zamilovanosti tím jenom více ucelíte. Alstromérie nese zprávu vděčnosti za to, že se můžete na druhého spolehnout a že mu můžete věřit. Také vypovídá o vzájemné vzácnosti a porozumění.

Kamélie

Kamélie jsou naopak výborné na oslavu již několika letého vztahu a vzájemné lísky. Její oblíbenost přichází z východu, konkrétně z Číny, kde je významným symbolem pro dlouhověkost a je zde již po staletí velmi oblíbenou květinou. Ideální barvu, kterou zvolit pro vaše romantické gesto je růžová nebo červená, která v sobě již automaticky nese vášnivého ducha. S kamélií sdělujete děkovnou zprávu, za váš dlouholetý, upřímný vztah a lásku.

Kosatec

Elegantní a vznešená květina, která je jedinečným a romantickým dárkem pro vaši drahou polovičku. Kosatec je symbolem naděje a víry, jeho řecký název iris je také stejnojmenný jako jméno pro bohyni lásky. Proto s každou kyticí kosatce dáváte najevo svoji lásku a oddanost vašemu vztahu.

 

Doufáme že vám náš dnešní článek přinesl spoustu inspirace a při další příležitosti, kdy budete chtít vyjádřit vaše city a vášeň rozhodování jakou kytici zvolit bude snadnější, než kdy jindy!

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

SCALA

SCALA

RUDY

RUDY

ALEXIS

ALEXIS

AMY

AMY

ANNA

ANNA

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

RAFFAELLO 150g i

RAFFAELLO 150g

MERCI 250g i

MERCI 250g

MON CHERI 157,5g i

MON CHERI 157,5g

FERRERO ROCHER 200g i

FERRERO ROCHER 200g

PLYŠOVÝ MEDVĚD i

PLYŠOVÝ MEDVĚD

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

CAROLINE

CAROLINE

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

ELEN

ELEN

VIVIENA

VIVIENA

KYTICE RUDÝCH RŮŽÍ

KYTICE RUDÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

SESTUPNÁ KYTICE

SESTUPNÁ KYTICE

AMORA

AMORA

GONA

GONA

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

KVĚTINOVÝ KOŠ KAROLIN

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

KVĚTINOVÝ KOŠ LILI

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ ROBIN

KVĚTINOVÝ KOŠ RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ  RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PLNÝ RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ PLNÝ RŮŽÍ

KVĚTINOVÝ KOŠ SOFIE

KVĚTINOVÝ KOŠ SOFIE

100 RUDÝCH RŮŽÍ

100 RUDÝCH RŮŽÍ
100 ks

JOLANDA

JOLANDA

OLIVIE

OLIVIE

RUDÉ RŮŽE + MILKA SRDCE 137,5g

RUDÉ RŮŽE + MILKA SRDCE 137,5g
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

LILIEN

LILIEN

KOŠ RUDÝCH RŮŽÍ

KOŠ RUDÝCH RŮŽÍ

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole