We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny pro muže - jak vybrat tu správnou?

Jak vybrat tu správnou květinu pro muže

Květiny se staly doslova univerzální dárkem, který dokáže rozjasnit každý den. Studie navíc dokazují, že většina lidí ocení květinu jako dárek. Nejvíce lidé na květinách cení speciální moment při předávání a následné přetrvávající pozitivní emoce, které trvají ještě dlouho po předání. To platí jak pro ženy, tak i muže. Ačkoliv jsou muži často přehlíženi kvůli obavám, že by se květinový dárek mohl zdát příliš ženský, a tím pádem nevhodný. To se nám, květinovým milovníkům v 21. století zdá jako naprosté sci-fi. Věřte nebo ne, s kyticí nikdy nic nezkazíte a to v jak v ženském, tak i mužském případě. Pokud byste ale chtěli posílit maskulinitu vašeho květinového dárku pro muže vašeho života, přinášíme vám čtyři tipy na květiny, se kterými u mužů rozhodně nešlápnete vedle! Pojďme společně rozšířit povědomí o věnování květin mužům, a zničit předsudky, že se jedná pouze o ženský typ dárku.

 

Vybírejte exotické a odvážné květiny

Některé květiny mají bezpochyby ženský nádech ať se na ně podíváme z jakého úhlu chceme, budou v nás evokovat pocity ženskosti. Například taková orchidej se svým dlouhým, nepřehlédnutelným stonkem a pečlivě zastrčeným, ladným květem, který po celé věky představuje ženskost. Orchideje v sobě mají kus ženskosti a proto je lepší se jim jako dárku pro vašeho partnera, přítele, manžela nebo otce vyhnout. Ovšem orchidej není jedinou exotickou květinou na trhu. Na druhou stranu některé květy mohou působit mnohem mužněji. Například toulitka se svými širokými voskovými listy v tmavě červené barvě. Na první pohled zajímavá a nepřehlédnutelná rajka je také dobrou volbou s netradičně špičatým vrcholem v zářivé oranžové barvě. Existuje spousta exotických květin, ze kterých můžete vybírat. Zakladním vodítkem pro květiny určené mužům jsou však nepřehlédnutelné jedinečné tvary a květiny, které zaujmou na první pohled něčím netradičním.

 

Dejte bohatým a sytým barvám zelenou

Samotná toulitka je skvělým příkladem, pokud jde o barvu. Červená barva je ideální pro vyjádření láskyplných citů a vášně. Ovšem ne u všech druhů květin má stejnou konotaci jako například u známé růže. Hlubší a bohatší barvy jsou u mužů vyhledávanější a vhodnější, jelikož právě jemné, pastelové barvy působí spíše jemnějším a ženským dojmem. Díky častému množení a křížení květin se však syté a výrazné barvy vyskytují častěji a téměř v jakékoliv rozmanitosti květů.

 

Vyberte jedinečné uspořádání květů

Všichni známe tradiční květinové aranžmá nebo kytice do vázy složené z několika známých a populárních druhů, doladěné hrstkou nevěstinného závoje. Tím rozhodně nechceme hanit tradiční způsob vázání květin, tyto nadčasové květinové aranžmá si rozhodně svoje postavení pro různé příležitosti zaslouží. Ovšem co se týká výběru té správné květiny pro muže, doporučujeme vám, se klasikám vyhnout a přemýšlet trochu jinak, netradičně a možná i malinko šokovat! Zkuste například věnovat kytici rovnou v netradiční váze z láhve od oblíbeného nápoje, kytice ozvláštněné netradičními přírodními prvky, jako je například dřevo, kůra nebo různé větvičky. Oblíbeným komponentem se v poslední době stává také mech a další netradiční výplňové květiny. Muži ocení přírodnější variace kytic. Které budou působit jednodušeji a ne příliš přeplácaně. Vyhněte se třpytkám a jiným lesklým dekoracím, s těmi u mužského pohlaví opravdu moc nepochodíte.

 

Nebojte se pokojovek

V případě opravdových pochybností dobře fungují také rostliny přímo květináči. Pokud zvolíte nenáročné rostliny, které nevyžadují žádné extrémní znalosti a požadavky, zvládne se o ně postarat i muž! Například bambus je ideální volbou jako dárek pro muže. Bambus je spojován se symbolem štěstí, což je krásná symbolika pro všechny vaše blízké, na kterých vám záleží, a které máte rádi. Bambus je navíc zajímavý i svým tvarem a žádný bambus není stejný! Můžete je různě ohýbat, smyčkovat, křivit a každá rostlina tak bude mít svoji jedinečnou osobnost. Další vhodnou volbou jsou také sukulenty, které se liší naprosto od všech tradičních rostlin a to nejen svým vzhledem, ale taky svými podmínkami pro pěstování. Pokud si tedy skutečně nejste jistí kyticí, můžete vždy zvolit trochu bezpečnější volbu ve formě rostlin v květináči. Pokud se navíc jedná o sukulenty nebo zmíněný bambus, jsou to vhodné dárky pro vaše kolegy. Jedná se opravdu o ideální rostliny na pracovní stůl, které vám nejen pomůžou vytvořit příjemnější a zelenější pracovní prostředí, ale také budou nadále připomínat dárce.

 

Ve výsledku zjistíte, ať vyberete jakoukoliv květinu, nejdůležitější bude zpráva, kterou s ní předáde, a také pocit obdarovaného, že květy pocházejí od vás. Ovšem i přesto se můžete inspirovat našimi tipy a zvolit tak alespoň trochu vhodnější a na první pohled mužnější volbu. Pokud vás má ale dotyčný skutečně rád, zajisté ocenní I tu nejženštější orchidej, která mu bude opakovaně s každým pohledem kouzlit úsměv na tváři. U nás ve flora online se specializujeme na jedinečné momenty, mezi které bude patřit I tento. Neváhejte a podívejte se na naši nabídku ještě dnes, dost možná tam čeká ta pravá kytice právě pro vás!

From our offer

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole