We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny k 50. narozeninám

Nezapomenutelná oslava 50. narozenin

Oslava padesátin někoho z našich blízkých je už opravdu příležitost, která si žádá velkou oslavu se vším všudy. Nejen květiny, ale také by na oslavě neměl chybět dort, balónky, aby si si oslavenec přišel stále mlád a našel v sobě kus dítěte, rozhodně nevynechejte také šampaňské, které naopak trochu vykompenzuje výhody dospělosti. Padesát let je zkrátka velký důvod k oslavě, tento životní milník a den bychom si měli umět zpříjemnit i krásnými květinami a proto plánování narozeninové oslavy je dobré začít plánovat předem a co nejvice dopodrobna.

 

Výběr správných květin

Padesáté narozeniny a květiny doprovázející celou oslavu by měly být především působivé. Měl by z nich doslova vyzařovat pocit nezapomenutelnosti a smysluplnosti. Druh květin, který vyberete na oslavu by měl záviset zejména na vašem vztahu s oslavencem. Pokud například chystáte narozeninovou oslavu pro svého manžela, červené růže budou pro tuto situaci skvělou volbou - vyjádříte mu vaši lásku, kterou k němu už několik let neustále cítíte a přidají celé situaci chtěnou smyslnost. Naopak pokud plánujete oslavu padesátých narozenin pro vaše rodiče, volte raději květiny růžové barvy, pro přátele bude zase ideální žlutá barva, která dodá celé oslavě veselí, pocit radosti a hlavně žlutá barva je symbolem přátelství.

Pokud si stále nejste úplně jisti výběrem, smíšená kytice jak různých barev, tak i květů je bezpečnou a zároveň i účinnou volbou pro jakoukoliv oslavu narozenin. Nebojte se trochu zaexperimentovat a zkuste zvolit i druhy květin, které například nemusí být zas tak známé, ale dokážou překvapit!

 

Jaký druh tedy zvolit?

Růže hrají důležitou roli v našich životech, aniž bychom si to možná pořádně uvědomovali. Proto by právě tyto květy neměly chybět ani u významného životního milníku, jako je právě 50. rok života. Poté jak jsme psali výše, už bude záležet na vzájemném vztahu mezi vámi a oslavencem.

Mezi další vhodné druhy květin, které jsou skvělé právě pro oslavu 50. narozenin patří orchideje. Jemné květy s výraznou vůní nemusíme představovat, modré orchideje mohou mít právě pro tuto situaci hlubší význam, než bychom si mysleli. Tmavě modrá je symbolem síly, oddanosti a moudrosti. Říká se že člověk s věkem zmoudří a proto je právě modrá barva ideálním darem s hlubším významem.

Dále nešlápnete vedle také s liliemi, které dokážou vytvořit nádhernou a čistou kytici. Pokud se nemůžete však rozhodnout jakou květinu zvolit, můžete k čemukoliv dalšímu zapojit také frézie, eukalyptus, nevěstin závoj nebo třezalku.

 

Naplánujte oslavu do posledního detailu

Jakmile budete mít všechny dárky, narozeninové květiny naplánované do posledního detailu, je nutné doladit celkový vzhled vaší narozeninové párty. Zkuste sladit barvy květin spolu s prostíráním, nádobím, balonky a dokonce i s dary! Uvidíte že celková kompozice bude vypadat naprosto úchvatně. Je dobré zvolit si dvě až tři barvy, do kterých budete celou oslavu směřovat. Pokud byste zvolili pouze jednu, nemuselo by to působit moc hezky, naopak příliš jednolitě. Pokud nakombinujete různé barvy, celkový prostor se zvětší a více otevře. Mimo barevné schéma nezapomeňte naplánovat také program, který by měl být hlavně podle gusta oslavence. Miluje akční párty? Zajistěte DJ, který se vám postará aby na vaší oslavě nebylo nechtěné ticho. Nebo naopak oslavenec preferuje spíše poklidnější sešlost? V tomto případě zkuste připravit jinou formu zábavy, která ale stáhne pozornost všech hostů. Zkuste například vytvořit vzpomínkovou prezentaci, která nádherně zobrazí život oslavence za jeho celých 50 let. Materiál na vzpomínkovou prezentaci nebo video můžete získat právě od vašich hostů a můžete tak udělat nádhernou a nezapomenutelnou vzpomínku, která určitě všechny dojme.

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

SCALA

SCALA

AGNES

AGNES

RUDY

RUDY

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

AMY

AMY

ANNA

ANNA

APOLENA

APOLENA

ARIANA

ARIANA
Not for sale

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

APOLENA SET 1

APOLENA SET 1

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole