We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny jako dárek

Kdy nejčastěji věnujeme květiny jako dárek?

Štěstí je štěstí, sdílené štěstí je květina.

John Harrigan

Darovat někomu květiny je skvělým dárkem pro každou příležitost či událost. Není snad člověka, který by neocenil tu nezaměnitelnou krásu a charakteristickou vůni květin, tu euforii jak z minuty na minutu dokážou zlepšit náladu a nakonec bezesporu vděčnost, která nastává ihned po předání. Květiny patří mezi nejvíce preferované druhy darů, pro každou událost bez výjimky. Můžeme je věnovat k narozeninám, výročí, na Valentýna a existuje spousta dalších příležitostí, které doslova žádají o věnování květiny. Ať už chcete vyjádřit své gesto v podobě blahopřání, děkuji nebo také omluvy a lítosti - darujte květinu. Lidé zkrátka květiny používají hned pro několik vyjádření, pojďme se společně podívat, v jakých situacích lidé nejčastěji volí právě květiny.

 

Skutečnou otázkou zůstává proč volíme květiny když chceme někomu poblahopřát k narozeninám, proč muži sahají zrovna po květinách, když se snaží ženu zaujmout. Proč zrovna květiny jsou vždy správnou volbou daru? Pojďme se na to společně podívat.

Když chcete někomu vykouzlit úsměv..

Zažili jste někdy, že některý z vašich rodičů si neprochází zrovna nejjednodušším obdobím v práce? Nebo jste na vaší přítelkyni vypozorovali za poslední dny smutnou náladu? Tak neváhejte a pošlete jim květiny, protože jsou tím nejlepším způsobem, jak pomůžete dotyčným alespoň na chvíli zapomenout na špatné období, či situaci ve které se právě nachází. Můžete jim tam během krátkého okamžiku doslova vykouzlit úsměv na tváři. Květiny jsou jednoduše lékem na špatnou náladu a dokážou ji během okamžiku alespoň na chvilku porazit.

Květiny jako omluva

Ať už chcete nebo ne, někdy svět není růžový a vy se dostanete do konfliktu s někým, na kom vám opravdu záleží a je vám blízký. Když už slova nestačí a verbální omluva nezabírá, květiny budou vaším ideálním společníkem na vyřešení této nepříjemné situace. Květiny jsou krásným gestem k omluvě a často působí jako otevření dveří pro následnou komunikaci.

Květiny jako vyjádření vaší lásky

Láska má mnoho podob. Nezáleží zda vaším příjemcem bude zrovna partner, rodiče, sourozenci, přátelé, nebo kdokoliv jiný, jehož osoba ve vašem životě hraje opravdu důležitou roli. Květiny jsou skvělým způsobem jak vyjádřit vaše hluboké city a opravdu předat pocit, že obdarovaný je nedílnou součástí vašeho života.

Květiny na oslavu

Květiny by neměly chybět na žádné oslavě! Proto buďte vždy ve střehu a zajistěte, aby na ní opravdu nechyběly. Ať už se jedná o menší událost, nebo zlomový okamžik ve vašem životě - vždy si zaslouží pozornost a malou či velkou oslavu. Udělejte radost vašim blízkým a vždy jim jejich speciální životní milník oživte květinami.

Květiny jako forma půvabu

Líbí se vám někdo? Existuje ve vašem okolí koho nemůžete vyhnat z vašich myšlenek? Ať už je to slečna z autobusu,  známý ze sousedství nebo snad nová kolegyně v práci, k přerušení této nepříjemné situace vám květiny poskytnou výbornou službu. Udělejte ten první krok, pořiďte květiny, hluboce se nadechněte a s chutí do toho!

 

Výše zmíněné situace patří mezi nejčastějšími důvody či události, kdy lidé věnují květiny. Květiny jsou jednoduše mostem ke komunikaci. Ať už se jedná o příjemnou událost, nebo naopak tu, kterou byste raději vynechali. Poznali jste se v nich? Nebo máte ještě nějakou událost, která se neobejde bez květin?

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

RUDY

RUDY

ALEXIS

ALEXIS

ALICE

ALICE

AMY

AMY

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ARIEL

ARIEL

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

MON CHERI 157,5g i

MON CHERI 157,5g

FERRERO ROCHER 200g i

FERRERO ROCHER 200g

TOFFIFEE 125g i

TOFFIFEE 125g

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g i

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g

BÍLÉ VÍNO 0,75 l i

BÍLÉ VÍNO 0,75 l

ČERVENÉ VÍNO 0,75l i

ČERVENÉ VÍNO 0,75l

BIANKA

BIANKA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CAROLINE

CAROLINE

CATHARINA

CATHARINA

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DESIRE

DESIRE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELIEN

ELIEN

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole