We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny a sluneční znamení

Květiny a znamení měsíce - VÁHY (25.9. - 22.10)

23. září je významné datum nejen tím, že je poselstvím přicházejícího podzimu, ale také tím, že nastává období slunečního znamení Vah. Co se tohoto znamení zvěrokruhu týče, vysoce ceněna je krása a přirozenost, to znamená, že květiny jsou v tomto případě pro jakoukoliv mimořádnou událost zrozence Vah zcela nejlepším překvapením vůbec.

Abychom vám pomohli se lépe orientovat v tom, jak oslavence narozeného pod vlivem tohoto znamení dokonale uctít, dali jsme dohromady informace, které vám naznačí povahu vašich milovaných Vah a jaké květiny tedy budou tím pravým dárkem ze všech.

Charakteristika znamení Vah

Znamení Vah spadá mezi 25. září až 22. října a jak sám název napovídá – rovnováha je klíč k porozumění člověka narozeného pod tímto vlivem. Váhy si váží rovnováhy v přírodě, v práci, ve společnosti a vztazích. Tito lidé vzhlíží ke kráse, pro kterou mají výjimečný smysl, díky čemuž jsou velkými požitkáři a milovníky umění a přirozenosti. Jsou to velmi společenští lidé, kteří si velice cení blízkých vazeb čili rodina a romantičtí partneři jsou pro ně zvláště důležití. Toto zřejmě přispívá k tomu, že mít spravedlnost a pořádek ve všem je jejich cíl.

Na druhou stranu mince, jejich láska ke všemu krásnému a nádhernému na světě může mít u Vah za následek občasnou lenost a neochotu připustit změnu. Vzhledem k těmto sklonům v kombinaci s poněkud náchylným temperamentem může snadno zástupce Vah rozhodit situace, kdy je nějakým způsobem narušena rovnováha - jde o nějaký problém, což Váhy nezvládají dobře. To se stává hlavně v případě, když stojí před nesnadnou volbou a tráví věčnost zoufalým přemítáním o tom, jak se správně rozhodnout.

Pozitivní stránky

  • šarm a důvtip
  • uznání v umění a kráse
  • vyvážený postoj ke všemu
  • mírumilovní ve své podstatě
  • milovníci spravedlnosti

Negativní stránky

  • váhání, odkládání věcí/ rozhodnutí
  • snadno se podřizují
  • náladovost
  • tvrdohlavost
  • nerozhodnost

To nejlepší květinové překvapení pro Váhy

Růžové pivoňky

Růžové pivoňky jsou pro zrozence Vah úžasným dárkem. Tyto květy jsou zástupci vrcholné přírodní krásy a romantiky, což odpovídá ideálu společensky vnímavých Vah, se sklony pro estetičnost.

Růže

Růže dodají špetku sofistikovanosti téměř každé události. Přesto, že si Váhy zamilují jakoukoliv z barev, růže v růžovém potěší obzvláště. Růžová totiž patří mezi barvy, která je pro Váhy charakteristická.

Růžové orchideje

Další z libůstek, které vytvořila příroda sama, jistě rozjasní den nejedné Váze. Růžová orchidej představuje skvělý dárek, který zapůsobí na ty, kteří bohatost přírody přímo zbožňují.

Kdyby byla Váha květina, co by byla

Eustoma

Ideální kytkou pro Váhu je eustoma – květinový symbol pro půvab a eleganci. Vybavené citlivostí a podnikavostí, což je Váhám vlastní, obvykle oplývají šarmem a silným smyslem pro krásu ve všech formách, čímž se tato květina stala pro toto znamení ta pravá.  
Eustoma také symbolizuje volání po spontánnějším životním stylu a odhodlání jít za novým dobrodružstvím

Slavní lidé narození ve znamení Vah

  • Kim Kardashian
  • Eminem
  • Vladimir Putin
  • Václav Havel
  • Kate Winslet
  • Margaret Thatcher
  • Oscar Wilde
  • Will Smith
  • Bruce Springsteen
  •  John Lennon
  • Matt Damon
  • Luciano Pavarotti
  • Rudolf Hrušínský st., Rudolf Hrušínský ml.
  • Vladimír Menšík
 
 
Váhy milují jasně vyjádřenou náklonnost a uznání a právě správně zvolenými květinami uvedenými výše, můžete toto nastavení Vah zaručeně uspokojit.

From our offer

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

ALICE

ALICE

AMY

AMY

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ARIEL

ARIEL

AUGUSTINA

AUGUSTINA

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BELISE

BELISE

BERENIKA

BERENIKA

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

CARMEN

CARMEN

CATHARINA

CATHARINA

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLOE

CLOE

DIANA

DIANA

DORA

DORA

ELIEN

ELIEN

ELISABETH

ELISABETH

VIVIEN

VIVIEN
OUR TIP

SOFIE

SOFIE

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ

KYTICE RŮŽOVÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

ČERVENÉ + RŮŽOVÉ RŮŽE Leticie

ČERVENÉ + RŮŽOVÉ RŮŽE Leticie
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

MIX RŮŽÍ

MIX RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

LUISA

LUISA

SMUTEČNÍ KYTICE 6

SMUTEČNÍ KYTICE 6

VIVIEN SET 2

VIVIEN SET 2

VIVIEN SET 1

VIVIEN SET 1

VIVIEN SET 3

VIVIEN SET 3

AMORA

AMORA

FILOMENA

FILOMENA

EVŽENIE

EVŽENIE
Not for sale

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole