We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Květiny a astrologie

Květiny a znamení měsíce – Kozoroh (23.12.-19.1.)

Letošní rok už máme opravdu skoro u konce a kolo na zvěrokruhu se opět otáčí, jak nás prosinec nese do období Kozoroha. Mezi 22. prosincem a 21. lednem přivítáme astrologické znamení „kozy moře“. Stejně tak jako o symbolu, který definuje Kozorohy, je třeba i o ideální astrologické květině pro vaše milované dobře rozhodnout a pečlivě ji vybrat.

Jak vybrat květinu, kterou bude Kozoroh s láskou opečovávat

Povahové rysy Kozoroha

Podobně jako Berani, Raci, Lvi a Štíři, jsou Kozorozi známí pro jejich povahu. Vždy vyvinou v boji o úspěch extra úsilí a jsou schopni ztělesnit takovou úroveň pozornosti jako nikdo jiný. Tato vlastnost ve spojení s přirozenou moudrostí a vnímavostí je dělá užitečným spojencem ve chvíli, kdy řešíme náročnou a neočekávanou situaci. 

Bohužel tento jejich rozhodný přístup (pevná vůle) mnohdy způsobuje situace, kdy je s Kozorohy ošemetné pracovat. Jsou totiž také velmi tvrdohlaví. Co je však ve společnosti Kozorohů ještě horší, je ztratit jejich důvěru. To může vést k nepřátelství a podezíravosti.
 
Kladné vlastnosti

  • trpělivý
  • disciplinovaný
  • loajální
  • moudrý
  • milují zábavu
  • disponují dobrým odhadem charakteru člověka
 
Záporné vlastnosti
  • tvrdohlavý
  • odměřený
  • neodpouští
  • prudká povaha
  • přespříliš přemýšlivý

Ideální květy pro Kozoroha

Karafiát

Karafiáty jsou díky jejich dlouhému životu ve váze a síle, zejména odolávat chladnému počasí, sezónními favority v tomto zimním období. Jejich vytrvalost osvěltuje důvod, proč jsou perfektní pro někoho, kdo je narozen ve znamení Kozoroha...navíc karafiáty existují v barvách, které jsou pro toto astrologické znamení skvělým doplňkem – v červené a bílé.

Muškát

Muškát je další nádherná květina, samozřejmě v červené, která vystihuje představivost vaší kozoroží ženy či muže. Muškáty symbolizují očekávaná setkání, která jistě potěší organizované a disciplinované zástupce tohoto znamení.

Brambořík

Brambořík je okrasná rostlinka, která vyjadřuje tu nejhlubší lásku ze všech. Právě tak jako váš věrný Kozoroh, tyto nádherné květy ukážou, že jsou vaše city skutečné a pevné.

Maceška

Macešky jsou květinou přemýšlivců, hodí se tak k tomuto hluboce přemýšlivému slunečnímu znamení se vším všudy. Ve francouzštině se dokonce maceška řekne výrazem, který je s přemýšlením spojený, „pensée“, což v překladu znamená „myšlenka“.

Limonka či statice

Pokud přijde na to, vybrat tu nejideálnější květinu pro zástupce znamení Kozoroha, síla a odolnost jsou zde samozřejmostí. V tomto případě nádherná limonka úžasně zastane tuto důležitou roli. Jedná se o rostlinku, která nejen krásně vypadá ve chvíli, kdy oslavenci dorazí v pugétu, ale může vaše oblíbené blízké těšit ještě dlouhý čas po tom. Limonka totiž nakonec uschne, ale na její kráse se to rozhodně nepodepíše.

Pokud by byl Kozoroh květina, co by byl

Kozorozi se díky jejich rezervované nátuře mohou občas jevit přísní, ale v hloubi duše jsou lidé tohoto znamení vlídní a citlivý. Zrozenci tohoto znamení jsou známí pro smysl pro povinnost, který je žene vpřed a vykonávat ty nejtěžší úkoly, a to bez přemýšlení

...vlastní je jí vysoký a rovný stonek, který se může zlomit, ale ne ohnout – to je lilie – květina hrdosti, vznešené mysli a čistoty. Pokud hledáte vyjímečný květinový dárek pro Kozorohy, toto je bezkonkurenční volba.

Známé osobnosti narozené ve znamení Kozoroha

  • Jim Carrey
  • Denzel Washington
  • Kate Middleton
  • Ellen DeGeneres
  • Michelle Obama
  • Annie Lenox
  • Elvis Presley
  • Nicholas Cage
  • Karel Čapek
  • Jiří Sovák
  • Vlasta Fialová
  • David Bowie
  • Kevin Costner
Krásné narozeniny všem Kozorohům!

From our offer

ADRIANA

ADRIANA

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

ANNA

ANNA

ARIEL

ARIEL

AUGUSTINA

AUGUSTINA

DARI

DARI

BEATRIX

BEATRIX

BELISE

BELISE

MILKA SRDCE 165g i

MILKA SRDCE 165g

MERCI 250g i

MERCI 250g

BONBONIERA MILKA 110g i

BONBONIERA MILKA 110g

MON CHERI 157,5g i

MON CHERI 157,5g

TOFFIFEE 125g i

TOFFIFEE 125g

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g i

TATIANA ČOKOLÁDOVÝ MIX 172g

BOHEMIA SEKT DEMI SEC 0,75l i

BOHEMIA SEKT DEMI SEC 0,75l

BÍLÉ VÍNO 0,75 l i

BÍLÉ VÍNO 0,75 l

ČERVENÉ VÍNO 0,75l i

ČERVENÉ VÍNO 0,75l

PLYŠOVÝ MEDVĚD i

PLYŠOVÝ MEDVĚD

APOLENA SET 2

APOLENA SET 2
Not for sale

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

CAROLINE

CAROLINE

CATHARINA

CATHARINA

CLOE

CLOE

CORIN

CORIN

DARCIA

DARCIA

DIANA

DIANA

DORA

DORA

DURIANA

DURIANA

ELEN

ELEN

ELIEN

ELIEN

ELISABETH

ELISABETH

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole