We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Jak vnést romantiku zpět do vztahu

Romantické květiny, které vnesou vášeň zpět do vašeho vztahu

Rok 2020 byl pro mnohé, nejen páry, opravdu velkou zkouškou se kterou se nadále potýkáme a možná ještě dlouho potýkat budeme. Ať už někoho mohla tato doba zasáhnout zejména z finanční stránky, největší zátěž měla rozhodně naše psychika, která mohla být napadena hned z několika důvodů. Každé vystoupení z naší komfortní zóny sebou nese určitý tlak na naši psychiku. Může to být dlouhé odloučení párů, které se nemohou setkat ať už z důvodů nařízení, nebo nemoci. Druhým extrémem je naopak home-office, do které mnozí naskočili doslova za chodu a neměli na výběr žádnou jinou volbu. K tomu přičteme děti na online výuce doma, což taky našemu soustředění na práci moc nepřidá a navíc, nejspíše ta nejvíce frustrující věc na celé situaci je, že nikdo z nás netuší, kdy tato doba skončí a jaké to bude poté. Všechny tyto přímé i nepřímé dopady mají vliv nejen na naši psychiku, ale také na naše vztahy, zejména partnerské. Po letech soužití se určitá forma romantiky začne z vašeho vztahu přirozeně vytrácet a vy sundáte ony zamilované, růžové brýle, přes které jste vaši partnerku nebo partnera doposud viděli.

Dobrou zprávou však je, že se správnými romantickými květinami a gesty můžete onen smysluplný oheň plný vášně znovu vzplanout. Bude vám stačit pouze trocha nápaditosti, květin a vaši partnerku dostanete do kolen. V dnešním článku si tedy představíme několik zaručených rad a tipů, jak přinést vášeň zpět do vašeho vztahu. Pojďte se společně s námi podívat na možnosti, jak na to!

 

Čerstvé květiny

První věc, kterou můžete velmi snadno zařídit a dostat tím zároveň každou ženu zaručeně do kolen jsou čerstvě řezané květiny. Červené růže jsou často volbou číslo jedna, ovšem vy máte možnost překvapit a vybrat jiné, neméně krásné květy, kterými lze taktéž vyznat lásku. Můžete se držet červené barvy, která je spojována s romantikou a vášní, například červené tulipány skvěle poslouží místo růží. A nejen ony! Například červené karafiáty jsou taktéž nositelem romance a lásky, navíc čím tmavší červená, tím větší vaše láska je, proto se snažte vybrat snad co nejrudější. V letním období je také velmi oblíbenou a skvělou volbou pivoňka, která svými velkými květy dokáže vytvořit opravdu velkolepé aranžmá plné jemné vůně, která si vaši polovičku naprosto získá. Pokud víte, že váš partner nebo partnerka preferuje určitý druh květů, můžete zůstat u jistoty a poslat právě oblíbený druh, s tím si můžete být naprosto jistí, že rozhodně nešlápnete vedle. Zde jde stranou zda jsou to žluté růže, které jsou především spojovány s radostí nebo přátelstvím, nebo bílé kopretiny vyjadřující jemnost, koneckonců, vaše láska by měla být opravdová a čistá, a váš partner by pro vás měl být zároveň opravdovým přítelem a kamarádem, no ne? Jednotlivé druhy jsou často zbytečně svazovány, proto se nebojte zakomponovat i jiné květy, než jsou právě všem známé a očekávané červené růže.

 

Naplánujte nezapomenutelné rande

Jakmile vybere ty správné romantické květiny, je čas naplánovat také speciální rande. A to s dnešními možnostmi není jen tak! Pokud už máte děti, můžete poprosit vaše kamarády, známé nebo babičky o jejich hlídání, aby váš romantický večer, nebo den byl opravdu jen a jen váš. Jaký druh rande zvolíte už záleží pouze na vás a na vašich preferencích. Rozhodně by nemělo chybět chutné jídlo, které můžete buď připravit sami, čímž při povedeném pokusu rozhodně okouzlíte vaši druhou polovičku nebo pokud si nejste jistí svými kulinářskými schopnostmi, můžete zvolit pohodlnější možnost v podobě objednávky jídla z vaší oblíbené restaurace. Ať už zvolíte první nebo druhou možnost, rozhodně nezapomeňte na romantické prostředí. K tomu vám velmi snadno pomohou svíčky a příjemná, pomalá hudba, která navodí tu správnou romantickou atmosféru. Můžete vybrat váš oblíbený playlist se kterým máte spojeny společné vzpomínky nebo zvolit náhodný výběr romantické hudby, přesně podle vašeho gusta. Pokud nejste na pomalé tóny, nevadí, zvolte třeba vašeho oblíbeného interpreta. Důležité je, aby jste se cítili příjemně.

 

Nejdůležitější je myšlenka

Pokud je váš rozpočet omezený a vy momentálně nemáte peníze na rozhazování, nevěšte hlavu. Hlavním cílem by rozhodně nemělo vašeho partnera nebo partnerku zasypat dary, pořídit co nejluxusnější květinu nebo zajistit tříchodovou večeři jenom proto, abyste se zavděčili. Naopak nejdůležitější na tom všem je myslenka. Myšlenka, kterou váš milovaný získá a uchová díky tomu, že i přes nepříznivou dobu si to umíte udělat hezké a romantické. Navíc u nás na Flora online můžete vybírat hned z několika druhů květin. Od levnějších, menších variant až po opravdu obrovské květinové aranžmá. Můžete navíc využít také výhodných balíčků, jako je například květina se šampaňským nebo čokoládou. Květiny s drobnými dary navíc najdete v sekci Kytice + dárek, stačí už jen vybrat!

 

A pak už stačí si jenom užít večer, nezapomínejte na nejdůležitější věci jako je čas, který trávíte s vašimi blízkými, milovanými. Protože právě tento čas vám už nikdo nikdy nevezme a je to nejvíc, co můžete věnovat. Díky tomu vaši blízcí získají pocit, že jsou pro vás v onen moment prioritou číslo jedna a o to tu přece jde! Zkuste z romantických chvilek udělat příjemnou tradici, kterou jednou za čas zopakujete a udržíte tak neutuchající vášeň ve vašem vztahu naprosto přirozeně! Nejen vaše drahá polovička to ocení, ale zejména váš vztah si to bude pamatovat!

From our offer

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole