We can advise you on tel .:
basket: 0 pcs
total price: 0.00 $
0
Complete the order

Darujte květinu v období samoty

Květiny proti pocitu samoty

Pokud žijete sami, zjevně alespoň trochu tušíte, jak obtížné mohou být dlouhé dny a noci osamotě. Obzvláště v této pandemické době, kdy trávíme doma ještě více času než obvykle. Občas můžeme mít pocit, že stěny kolem nás se pomalu ale jistě stávají formou určitého vězení a začnou v nás vyvolávat pocit ještě větší  samoty. Zamysleli jste se někdy, že senioři tento pocit často mohou zažívat i v dobách kdy ještě bylo všechno normální? U seniorů je tento pocit osamělosti ještě o to více zesílen, což by mohl být právě jeden z důvodu, proč je tak důležité jim ukázat, že nám na nich opravdu záleží a že na ně nezapomínáme. Pošlete jim květiny, které dokážou rozzářit jejich dlouhé a běžné dny, pošlete jim zprávu a dejte najevo že vám na nich záleží.

 

Pošlete jim květiny!

Květiny jsou vždy ta správná volba! Proto neváhejte a překvapte vaše prarodiče krásnou květinou, kterou nebudou čekat. Existuje hned několik studií, které potvrzují, že doručení čerstvých květin dokáže okamžitě zapůsobit na naši náladu a emoce. Jakmile příjemce dostane kytici čerstvých květin, dostaví se pocit radosti a vděčnosti, který trvá dále do doby, kdy květina zůstane svěží a po našem boku. Tyto emoce jsou způsobeny zejména tím, že získáme pocit, že na nás někdo myslí a nejsme mu lhostejní. Že si na nás člověk dokázal vzpomenout i přesto, že neslavíme narozeniny ani svátek. Tyto na první pohled nepatrné maličkosti mohou v životě seniorů znamenat opravdu hodně, proto bychom na ně neměli zapomínat, ale naopak si je hýčkat.

Zakomponujte čokoládu

Proto, abyste vaši kytici udělaji ještě o něco zajímavější a působivější, zkuste do ní zakomponovat kousky čokoládových bonbonů. Volte ovšem kvalitní čokoládu s vysokým obsahem kakaa! Najednou se z kytice stane nejen nádherná dekorace, ale také požitek pro vaše chuťové buňky. Zároveň je čokoláda skvělou volbou, pokud chcete někoho potěšit a ulevit mu od případného stresu a smutku. Kvalitní čokoláda dokáže uvolňovat v našem těle hormony, které zajistí, že se najednou cítíme klidnější a mnohem vyrovnanější. Kombinace kytice a čokolády je tedy naprosto geniální jako úleva od stresu a naopak nám přinese pocit uspokojení.

Speciální zpráva pro babičky a dědečky!

Nezná se vám vaše květina ještě dostečně speciální a rádi byste sdělili něco více? Vytvořte drobnou kartičku přesně pro vaše prarodiče, Můžete jim popřát jenom krásný den, nebo sdělit i něco hlubšího, to už necháme na vás. Každopádně i tato drobná kartička pomůže ucelit celkové pocity z květinového dárku a vaši prarodiče budou alespoň vědět, od koho daná kytice je. V dnešní digitální době je ručně psané přání pomalu rarita, občas je ale dobré navrátit se do dětství, kdy jsme jako malí znali jenom psaní dopisů, nikoli sms zpráv. Vaše milá a upřímná slova vaše prarodiče rozhodně zahřejí u srdíčka.

I malá zmínka potěší

Květiny pravděpodobně nebudete posílat denně, proto bychom neměli zapomínat I na maličkosti v podobě krátkého telefonátu, který taktéž dokáže rozzářit dlouhé dny o samotě. I taková maličkost jako jako slyšet váš hlas a prohodit pár slov dokáže potěšit. Člověk většinou zavolá pouze když něco potřebuje, zkuste vzít telefon a zavolat jen tak pro radost.

 

Neváhejte a rovnou vyražte překvapit vaše babičky a dědečky. Objednejte jim kytici až domů ještě dnes! Naše nabídka je opravdu široká a vybere si z ní snad naprosto každý!

From our offer

SCALA

SCALA

AGNES

AGNES

AISHA

AISHA

ALENKA

ALENKA

ALEXIS

ALEXIS

ALICE

ALICE

AMY

AMY

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ

SVĚŽÍ KYTICE TULIPÁNŮ
SPRING

APOLENA

APOLENA

ARIANA

ARIANA
Not for sale

ARIEL

ARIEL

AUGUSTINA

AUGUSTINA

DARI

DARI

BARBIE

BARBIE

BEATRIX

BEATRIX

BELISE

BELISE

MERCI 250g i

MERCI 250g

BONBONIERA MILKA 110g i

BONBONIERA MILKA 110g

FERRERO ROCHER 200g i

FERRERO ROCHER 200g

BÍLÉ VÍNO 0,75 l i

BÍLÉ VÍNO 0,75 l

BIANKA

BIANKA

BIBIANA

BIBIANA

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ

KYTICE BÍLÝCH RŮŽÍ
Here you can select your desired number of flowers. ? 0.00 $

BLANDINE

BLANDINE

CARMEN

CARMEN

CAROLINE

CAROLINE

CELESTINA

CELESTINA
OUR TIP

CINDY

CINDY

CLEMENTINE

CLEMENTINE

CLEOPATRA

CLEOPATRA

CORIN

CORIN

DESIRE

DESIRE

ELIEN

ELIEN

VIVIEN

VIVIEN
OUR TIP

VIOLETAS

VIOLETAS

TULIPÁNY

TULIPÁNY

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

When to donate the roses

When to donate the roses

Even the only rose will please! When to donate it?

Every man has at least one woman in his life, who is constantly expressing his thanks for what he has done for him. But it does not have to be expensive gifts that the woman does not want. The greatest joy will do little. So help her in the house or just buy a flower. However, you do not have to think about buying an expensive puget of flowers. Just buy a cute rose. It will always make you the most joyous and perfectly joyous every day, even if it was to be the worst day in a woman's life.

read the whole
When to give a woman a flower

When to give a woman a flower

Events that do not forget to give the woman a flower

A woman is a fine creature that must be pampered. If you care about her and take care of her, she is happy and does not make you a hell of life. According to the woman she is also a real successful man. It is said that according to the smile of a woman a successful man is known, so the gentlemen should always take care that on their partner's lips there is always a smile symbolizing the fact that they are loved.

read the whole
Bouquet of roses

Bouquet of roses

Delivery bouquet of roses

To give a bouquet to his wife, girlfriend or lover or business partners? Delivery bouquet of roses at home or at work is a common by many florists. Bouquets can deliver precisely the appointed time 7 days a week. Delivery is totally anonymous on the card is given only text that you request.

read the whole